Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde 7'nci kattaki evinden çıkan 81 yaşındaki İhsan D., binanın merdiven boşluğunda ölü bulundu. Belediye tabibi tarafından 'şüpheli' olarak değerlendirilen olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

A W788124 02

Merdiven Boşluğunda Hareketsiz Bulundu

Olay, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Binanın 7'nci katında yaşayan 81 yaşındaki İhsan D., henüz bilinmeyen bir nedenle evinden çıktı. Zemin kata indiği sırada merdiven boşluğunda dengesini kaybederek sert zemine düşen yaşlı adamı görenler durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İhsan D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan belediye tabibi, vefatı 'şüpheli ölüm' olarak değerlendirdi.

A W788124 01

Cansız Bedeni Morga Kaldırıldı

Acı haberi alarak olay yerine gelen İhsan D.'nin kızı, babasının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan ve ayakta durmakta güçlük çeken kadını mahalle sakinleri ve polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin binada yaptığı detaylı incelemelerin ardından İhsan D.'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

a ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ