Bayram ziyaretlerinin ilk durağı, şehitlerimiz için duyulan minnetin ifadesi olarak Şehit Mehmet Günel’in kıymetli ailesi oldu. Şehidimizin bizlere emaneti olan ailesini evlerinde ziyaret eden protokol üyeleri, bayramlarını kutladı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Vali Ekici ve beraberindekiler aziz şehidimizi rahmet ve dualarla andı.

Heyet, ziyaret programının ikinci bölümünde ise Kıbrıs Gazisi Deham Kadırhan ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Kadırhan’ın bayramını kutlayan protokol üyeleri, gazilerimizin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Vali Birol Ekici, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aileleriyle bayramı paylaşmak bizim için büyük bir onur. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten