YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yay’lar 2018 yılı kendinizi genişletmenin ve keşfetmenin yeni yollarını bulacağınızı işaret ediyor. Yaklaşık 2,5 yıl süren Satürn transiti hayata bakış açınızı ve inançlarınızı testten geçirdi. Bu sayede yaşamınıza yeni daha bütünsel bir vizyon kazanmanızı da sağladı. Artık Satürn’ün baskısı olmadan hayatınızın her alanında önemli ilerlemelere hazır olun Sevgili Yaylar.

 

31Ocakda Aslan-Kova aksındaki Ay tutulması dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Uzun zamandır hayatınızda sıkışmış meseller kontrolünüz dışında çözüme kavuşabilir. Ufuklarınızı genişletme arayışınız ibadet hanelere, hacca ve egzotik yerlere yolculuklara çıkmanızı gerektirebilir

Vergiler, kredi ödemeleri, miras nafaka, sigorta konularında gelişmeler söz konusu olabilir. Bu dönem yasal hiçbir işlem başlatmamaya özen gösterin zira alternatif hukuki sorunlar ortaya çıkabilir.

Öğrenciler bu döneminizin boş zamanlarını da araştırmak, okumak ve daha fazla derslerinize odaklanarak geçirebilirsiniz. Yada eğitim hayatınızı hızlandırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız veya komşularınızla olan ilişkileriniz gerginleşebilir yada onların hayatlarında olumsuz bir takım olaylar yüzünden yaşamlarına yeniden yön vermek zorunda kalabilirler. Amacınıza yönelik  görüşme, toplantı, yada iş bağlantıları için sevdiklerinizi de yanınıza alarak seyahate çıkarabilirsiniz.

Meslek edinmek yada meslek geliştirme eğitimleri, seminer ve panellere katılarak aktif bir dönem geçirebilirsiniz.

 

Mart ayında Merkür ve Venüs birlikte beşinci evinizde ilerleyecekler. Enerjik, sosyal ve keyifli hissedeceğiniz bu zamanda eğlence ve yaratıcılığınız güçleniyor. Aynı zamanda kendinizin de hiç bilmediğiniz bazı yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Arzu ve isteklerinizle ilgili güvenli seçimler ve değişiklikler yapabilirsiniz.

Sosyalleşmek ve eğlenmek için güçlü bir dürtüye sahip olacaksınız, mevcut ilişkilerde romantizm daha önemli hale geliyor.

Bekârlar hem zihinsel hem de fiziksel uyum sağlayacağınız partnerinizi bulabilir, romantik bir aşka açılım yapabilirsiniz.

Ciddi birlikteliklerse evlenme kararı alabilirler.

Ebeveynler rutin düzeninizin dışına çıkabileceğiniz bir zaman. Dolayısıyla çocuklarınızın isteklerine yönelik daha duyarlı hareket edebilirsiniz. Sürpriz geziler, eğlenceli organizasyonlar, alışverişler ve yüzeysel olmayan paylaşımlar

ile hem onları şımartabilir, hem de bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

 

Nisan ayında önce Venüs ardından Güneş altıncı evinizde ilerleyecek. Çalışma ve iş projelerinizin en iyi sonucunu alabileceğiniz bir dönem. Mesleki işlerinizde köprüler kurabilir çalışma arkadaşlarınızla olan sorunları çözülebilir, daha fazla güven, düşünce ve işbirliği geliştirebilirsiniz. İş vereninizden maaş artışı yada

Çalışma koşullarınızı değerlendirmesini ve iyileştirmesini isteyebilirsiniz.

İşsiz olanlarınız ise iyi imkânlara sahip bir işe girme fırsatı bulabilirler.

Varsa Sağlık sorunlarınızı da çözmek için değerlendirebilirsiniz.

Kilo vermek isteyenlerdenseniz  beslenme düzeninizi değiştirebilir, diyet yapabilir ve detoks rejimleri için de mükemmel bir zaman olduğunu unutmayın sevgili Yaylar. 

 

17–18. ve 19 Mayıs civarı Merkür-para evinizdeki Satürn’e- uyumlu bağlantı içinde olacak. Maddi kazançlarınız artabilir ve mali olarak rahat bir dönem geçirebilirsiniz.

Ekstradan para kazanacağınız bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir.

Finansal planlarınızı harekete geçirmekte daha kararlı olacağınız bir zaman.

Varsa birikiminiz gayrimenkul veya arazi satın alarak geleceğe yatırım yapmak için değerlendirebilirsiniz. Yada satışa çıkarmayı düşündüğünüz bir malınızı iyi para ettirerek kazançlı çıkabilirsiniz.

Nakit ihtiyacınız var ise Eşiniz, ebeveyn figürleriniz veya patronlarınızın desteğini görebilirsiniz.

 

Haziran ortalarında gezegeniniz Jüpiter-Neptün- Merkür arasında büyük su üçgeni gerçekleşiyor. Zihinsel enerjiniz çok yüksek, her zamankinden daha iyimser olacağınız ve perspektifinizi genişletebileceğiniz bir dönem. Merak ettiğiniz yerleri gidip görme şansı bulabilirsiniz. 

İşinizde, kariyerinizde, gelişim ve ilerleme fırsatlarının açılması söz konusu olabilir.

Ticaret, tanıtım, pazarlama gibi işlerle uğraşıyorsanız uzun vadeli karlı çıkacağınız anlaşmalar, sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Bekârlar mutlu romantik birlikteliklerinizde artık ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz, söz, nişan düğün hatta bebek bile yapabilirsiniz.

Öğrenciler ise özellikle eğitim hayatlarının en verimli dönemindeler. Dolayısıyla hem kendilerini geliştirecek, hem de eğlenerek önemli ilerlemeler kaydedecekler.

 

13 Temmuzda Yengeç burcunda Güneş Tutulması sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Eşiniz, parteriniz yada iş ortağınız finansal bir krizin eşiğine gelebilir.  Bu  durum ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Vergi makamları, sigorta şirketleri veya miraslık olduğunuz kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Ve yeniden yapılandırmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bu dönem, ani bir operasyonluk durum sizi ameliyat masasına yatabilir.

Çevrenizde ölüm-doğum gibi gelişmeler sizde stres yaratabilir.

spor, egzersiz ve meditasyon gibi Enerjinizi yükseltecek uğraşlara yönelmelisiniz.

 

27 Temmuzda Uranüs etkili Ay Tutulması üçüncü evinizde ve 11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması ise dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Algılarınız ve dünya görüşünüz değişime uğrayabilir zira soyut veya maddi olmayan düşüncelerinizin gelişimi söz konusu. Fiziksel aktive gerektiren işleriniz yoğunlaşabilir. Kardeşleriniz, komşularınız yakın akrabalarınızla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir

Araba, telefon, bilgisayarlar gibi elektrik, elektronik aletlerinizi değiştirebilirsiniz.

Öğrenciler ve eğitimcilerin, okullarında aksamalar ve eğitim programlarında değişiklikler meydana gelebileceği gibi bir kısım öğrenciler yarım bıraktıkları eğitim hayatlarına geri dönebilirler.

 

Eylül ayında Güneş ve Merkür onuncu evinizde ilerleyecekler. Bu dönem

Kişisel başarı ve profesyonel olarak kariyer hayatınızda büyük fırsatlar elde edebilirsiniz. Çok çalışıp, fedakârlık gösterdiğiniz bir emeğinizin karşılığı sizi, tanınan

biri yapabilir, istediğiniz bir makama getirebilir, sosyal statünüzde değişimlere ve kazancınızda artış gibi gelişmelere neden olabilir.

Güçlü ve etkili insanlarla tanışma fırsatları bulacağınız ortamlara katılabilirsiniz.

Ayrıca Bekâr Yaylar kariyer hedeflerinizi takip ederken kariyerinizde yer alan sizin için özel biriyle aranızda romantik bir aşk gelişebilir.

 

Ekim ayında Venüs ve Merkür on ikinci evinizde yıl boyunca ilerleyen Jüpiter’e eşlik edecekler. Dinlenme ve inzivaya çekilmek isteyebileceğiniz bir dönem. Bu sayede maneviyatınızı da yükseltebilirsiniz. Şüphelendiğiniz konularda iz sürerek gizemli bir olayı sonlandırabilirsiniz. Veya gizli bir hayranınız karşınıza çıkabilir.

Sigara-alkolü bırakmak, kendinizi tahrip eden eğilimlerden kurtulmak, olumsuz düşünceleri ortadan kaldırmak ve kötü niyetli insanları hayatınızdan çıkarmak için değerlendirebileceğiniz bir dönem sevgili Yaylar.

 

8 Kasım 2018–2 Aralık 2019 tarihleri arasında gezegeniniz Jüpiter birinci evinize giriş yapıyor. Böylelikle sevgili Yaylar 2019 yılının en şanslı burcu olduğunuzu gösteriyor.

İyimserlik, sevinç ve heyecanınız artıyor. İş hayatınızda ilerleme, kişisel değerlerinizi yükseltmek, dünyevi mallarınızı arttırmak ve birçok açıdan refah getirebilir.

Zor olan sorunları aşmanıza imkân tanıyan dönüşümler sağlayabilirsiniz.

Yeme içme konularında iştahınız kontrolden çıkabilir dolayısıyla kilo sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Aralık ayının son haftası Güneş para evinizdeki Satürn ile beraber ilerleyecek. Daha iyi kazanç ve daha iyi tasarruf sağlama olasılığınız yüksek olacak.

İnançlarınız ve yaşam deneyimleriniz sayesinde daha olgun bir kimlikle 2019 yılına kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sevgili Yaylar, mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler