Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadelede görev yapacak hakem kadrosu belli oldu. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Raul Martin Gonzales Frances olarak açıklandı.

Maçın hakemi Cihan Aydın

Trabzonspor'un sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Bersan Duran ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

VAR koltuğunda Frances görev yapacak

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Raul Martin Gonzales Frances görev alacak. Frances, maç sırasında hakem kararlarının video görüntüleri üzerinden incelenmesi sürecinde görev yapacak.

AVAR hakemi Özer Özden oldu

Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesinde Frances'e Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak Özer Özden eşlik edecek. İki takım, Süper Lig'in 8'inci haftasında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada galibiyet için mücadele edecek.

Kaynak: İHA