Eskişehirsporlu futbolcular özel çocuklarla bir araya geldi
Kırmızı-siyahlı futbolcular, minik taraftarlarla buluşarak onlara unutulmaz bir gün yaşattı.
“Farkındalıkların Farkındayız” Atölyesine Katıldılar
Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
“Takımımız, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ufuk'un Nebi Özel Eğitim Anaokulu ve Adnan Menderes Anaokulu iş birliğiyle hazırlanan ‘Farkındalıkların Farkındayız’ atölye çalışmasını ziyaret ederek minik taraftarlarımızla bir araya geldi.”
Miniklerle Neşeli Anlar
Etkinliğe katılan futbolcular arasında takım kaptanı Ali Fırat Kasap, Umut Akpınar, Hasan Ulaş Uygur, Hasan Şen, Arda Okumuş ve genç oyuncular yer aldı. Futbolcular, çocuklarla birlikte çeşitli atölye etkinliklerine katılarak keyifli anlar yaşadı.
Hem Farkındalık Hem Moral
Eskişehirsporlu futbolcuların bu anlamlı ziyareti hem minik öğrenciler hem de okul yönetimi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Etkinlik, hem farkındalık yaratılması hem de özel çocuklara moral verilmesi açısından önemli bir mesaj taşıdı.