Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Kütahya ve Afyon’da bir dizi üniversite ziyaretinde bulundu. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde; üniversiteler arasında gerçekleştirilebilecek akademik iş birlikleri, sağlık alanındaki ortak projeler ve öğrenci değişim programları gibi konular ele alındı. Rektör Adıgüzel, misafirperverlikleri dolayısıyla rektörlere teşekkür ederek Anadolu Üniversitesinin ulusal ve uluslararası düzeyde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Ziyaretlerin sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulunulurken, rektörler iş birliğinin ilerleyen dönemde somut projelere dönüşmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: BÜLTEN