Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta zirve hedefiyle sezona başlayan 2 Eylülspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tepecikspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Tavşanlı Ada Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak mücadele öncesi sarı-siyahlı ekipte moraller yerinde. Hafta boyunca tempoyu artıran 2 Eylülspor, son antrenmanında teknik ve taktik çalışmalara ağırlık verdi. Oyuncuların hırslı ve enerjik görüntüsü, teknik heyeti memnun etti.
Takımın deneyimli teknik direktörü Oktay Arıkan, “Zorlu bir maç olacak, iyi bir rakiple oynayacağız. Ancak biz de iyi bir takımız ve kazanmak için gideceğiz. Planlarımız galibiyet üzerine kurulu. Rakibimizi analiz ettik, güçlü ve zayıf yönlerini biliyoruz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.
2 Eylülspor’da cezalı veya sakat oyuncu bulunmazken, sadece İsmail Öykün kadroda yer alamayacak. Zirve yarışının oldukça çekişmeli geçtiği grupta 7 puanla ilk dört sırada yer alan takımlar arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. 2 Eylülspor, Tepecik deplasmanından galibiyetle dönerek hem moral bulmayı hem de şampiyonluk yolunda iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.



