Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Lisans Alan Bilgisi 3'üncü oturumu Eskişehir'de başladı. Dün gerçekleştirilen ilk iki oturumun ardından bugün yapılan son oturumda adaylar, saat 10.00'da kapıların kapanmasıyla birlikte sınav salonlarına alındı.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de binlerce adayın katılım sağladığı KPSS maratonunda üçüncü oturum heyecanı yaşanıyor.
Kapılar 10.00'da Kapandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi kampusları başta olmak üzere kent genelindeki sınav merkezlerinde adaylar sabahın erken saatlerinden itibaren hazır bulundu. Sınav binaları önünde güvenlik kontrollerinden geçen adaylar için saat 10.00 itibarıyla salonlara girişler kapatıldı.
160 Dakika Süre Verilecek

Saat 10.15'te başlayan KPSS Lisans Alan Bilgisi 3'üncü oturumunda adaylara yeteneklerini sergilemeleri için toplam 160 dakika cevaplama süresi tanındı. Adaylar içeride ter dökerken, okul çevrelerinde bekleyen ailelerin ise heyecanlı bekleyişi sürdü.





