Kayıp Öğretmen Tuncay Arslan İçin Seferberlik: Suda ve Karada Arama Başlatıldı!

Eskişehir’de 16 Aralık'tan bu yana kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan’ı bulmak için yürütülen çalışmalar 4’üncü gününde hız kazandı. Sami Sipahi Ortaokulu öğretmeni Arslan’ın, Odunpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karışması üzerine emniyet ve kurtarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı.

70 Kişilik Dev Ekip Sahada Arama çalışmalarının ikinci gününde; AFAD, AKUT, DAK, OBAK, SARTEAM ve itfaiye ekiplerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik bir grup Kentpark bölgesinde bir araya geldi. Çalışmalar kapsamında park içerisindeki su tahliye edilerek zemin taramasına uygun hale getirildi.

Bot ve Dron Destekli Arama Ekipler, kayıp öğretmene dair bir iz bulabilmek için suda sonda yöntemiyle arama yaparken, aynı zamanda botlarla kıyı taraması gerçekleştiriyor. Havadan dron desteğiyle de bölge didik didik taranırken, ekiplerin yoğun mesaisi aralıksız sürüyor. Ailesi ve meslektaşları, arama noktalarından gelecek umutlu haberi beklemeye devam ediyor.

Kaynak: İHA