Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, görevine yeni başlayan Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Eskişehir’de yaşayan insanların yaşamlarını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini artıracak çalışmaları birlikte yapmak istediklerini söyledi. Eskişehir’i bulunduğu yerden daha iyi bir konuma götürülmesi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çaba gösterilmesini dileyen Vali Çakacak,  Valiliğin koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmak istediklerini belirtti. Sözlerinin sonunda Vali Çakacak, iyi niyet dilekleri için Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Vali Çakacak’ı Eskişehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen de, Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

KOMUTANLAR ZİYARETTE

 

Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve beraberindeki Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcısı ve BHHM Komutanı Hava Korgeneral İsmail Güneykaya, 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Hv. Tümg. Göksel Kahya, 1. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Pilot Tuğg. Erdoğan Gür, Hava Kontrol Grup Kom. Hv. Tuğg. İmdat Bahri Biber, Birleştirilmiş Hv. Harekat ve JFAC Komutanı Hv. Pilot Tuğg. İsmail Üner ve Muharip Hv. Kuvveti Komut. Kurmay Bşk. Hv. Tuğg. Murat Pekşen, Vali Özdemir Çakacak’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 Vali Çakacak, Eskişehir’e kaliteli hizmet sunmanın gayesi içerisinde olacaklarını söyledi. Vatandaş odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini aktaran Vali Çakacak, birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yeni projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Çakacak, iyi niyet dilekleri için, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Küçükakyüz’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Muharip Hava Kuvveti Komutanı Küçükakyüz de, Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

AK PARTİ YÖNETİMLERİ

 

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı, Odunpazarı ilçe başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da  Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

 

Ortak amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunu kaydeden Vali Çakacak, büyük ve güçlü bir Türkiye yaratmamız için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğine vurgu yaptı. Siyasi partilerin olmazsa olmaz unsur olduğuna değinen Vali Çakacak, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Ünlü’ye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 Eskişehir'e en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını bildiren Başkan Ünlü de, Vali Çakacak’a yeni görevinde başarılar diledi.