Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Muzaffer Yalçın ile makamında bir araya geldi. Eskişehir’de faaliyet gösteren elektrikçi esnafının sorun ve taleplerinin masaya yatırıldığı ziyarette oda başkanı Cafer Adıgüzel, üyelerden gelen talepler doğrultusunda Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketiyle sürekli diyalog içersinde olduklarını, sektördeki bazı proje, tesisat ve muayene işlerinin Dünyada Covit 19 salgını pandemesi nedeniyle OEDAŞ’daki personelin bir kısmı evde dönüşümlü olarak çalışmaları nedeniyle işlerdeki gecikmenin aza indirildiğini belirti.

 

5 İLE HİZMET VERİLİYOR

 

Adıgüzel, “Üyelerimizin hak, hukuk ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımız yönetim olarak devam etmekte. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili müdürlüklerle görüşmelerimiz devam etmektedir. Yaptığımız son ziyarette de genel müdürümüz Yalçın’a üyelerimizin sorunlarını sıkıntılarını ve taleplerini aktardık. Oda yönetim kurulumuz, Esnaf Odalar Birliği yönetim kurulu , Esnaf Kredi kefalet kooperatifi yönetimi üyelerimizin  maddi ve manevi olarak bu güne kadar hep yanlarında olmuş ve desteklemiş bundan sonrada hep yanlarında olacaklarını belirttiler” diye konuştu.

Muzaffer Yalçın ve OEDAŞ İşletme Müdürü Ahmet Tahir Ergen de 5 ili kapsayan Eskişehir, Bilecik, Afyon, Kütahya ve Uşak olmak üzere ilçe ve mahallelerdeki Elektrik Dağıtım Şebekesindeki arızaları anında tespit edip kısa sürede arızanın giderilmesi olanağı sağlayan bu sistemin Türkiye’de sayılı iller arasında bulunduğunu söylediler.