Eskişehirspor, uzun süredir devam eden savunma başarısının ardından kalesinde yeniden gol gördü. Siyah-kırmızılı ekip, Balıkesirspor deplasmanında oynanan karşılaşmada 1-1 berabere kalırken, 9 maçlık gol yememe serisi de sona erdi.
Kırmızı Şimşekler, son olarak Altay karşısında oynadığı ve 2-1 kazandığı mücadelede gol yemişti. Bu maçın ardından üst üste oynanan 9 karşılaşmada kalesini gole kapatan ekip, Balıkesir deplasmanında bu istatistiğini koruyamadı.
Söz konusu mücadelede kaleyi Olcay Toplu’ya emanet eden teknik direktör Hakan Şapcı’nın, play-off sürecini düşünerek kaleci rotasyonuna gittiği öğrenildi. Başarılı kaleci Bora Göymen ise bu karşılaşmada dinlendirildi.
Play-off öncesi savunma performansıyla dikkat çeken Eskişehirspor, bu golle birlikte serisini noktalasa da genel istatistikleriyle güven vermeye devam ediyor.





