Eskişehir Dadaşlar Derneği Başkanı Cemal Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Whatsapp Image 2026 07 01 At 14.55.44Dadaşlar Derneği

Dernek Yönetiminden Kurumsal Ziyaret

Eskişehir Dadaşlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Çavdar, Başkan Yardımcısı Hasan Albayrak, Genel Sekreter Yüksel Akbıyık ile Sosyal Politikalar ve Basın-Yayın'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Karadeniz, Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Arif Hamdi Sazak’ı ziyaret etti.

Gündeme Dair Hoş Sohbet

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticileri Sn. Sazak’a misafirperverliği için teşekkürlerini sundu. Görüşme esnasında gündeme dair konularda hoş bir sohbet gerçekleştirildi. Eskişehir’deki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten dernek yönetimi, Adalet Komisyonu Başkanı Sazak ile kurumlar arası iletişimin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi