Ziyarette Erzurum kültürünü temsil etme vurgusu yapılırken, Kaymakam Köroğlu’na Erzurumspor forması ve Erzurum portresi hediye edildi.

Ziyaretin Detayları

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdulbaki Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Pamukova Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’nu makamında ziyaret etti. Tekin, yaptığı açıklamada ESKERDER olarak Eskişehir’de Erzurum’u temsil etmeye gayret ettiklerini vurguladı.

Sakarya Pamukova Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu

Erzurum Vurgusu

Tekin, “Erzurumlu olmak, özellikle büyük şehirlerde hangi işe başlarsanız başlayın, her zaman 1-0 önde başlamanıza vesile oluyor. Erzurum’u temsil etmeye gayret ediyoruz; edebiliyorsak ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı. Ayrıca “Nerede bir Erzurumlu varsa, orada Erzurum vardır” sözleriyle Erzurum sevdasını dile getirdi.

Kaymakam’a Teşekkür

Tekin, Kaymakam Köroğlu’nun misafirperverliğine teşekkür ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi. Dernek olarak kamu kurumlarıyla iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Sakarya Pamukova Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu

Hediye ve Hatıra

Ziyaretin sonunda Kaymakam Köroğlu’na Şampiyon Erzurumspor forması ve Erzurum portresi hediye edildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, hatıra fotoğrafı çekilerek birliktelik mesajıyla tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi