Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardım Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Es Çocuk Evi’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gurur ve coşku dolu bir kutlama programı gerçekleştirildi.
Sultandere Müjdat Gezen Sahnesi’nde düzenlenen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından minikler, Cumhuriyet Bayramı için aylardır hazırlık yaptıkları özel gösterileriyle sahnedeki yerlerini aldı.
Miniklerden Cumhuriyet’e Özel Unutulmaz Gösteri
Sahnede performanslarını sergileyen minikler; Cumhuriyet ve 29 Ekim temalı şiirleri, şarkıları ve ritim dolu müzikli gösterileriyle salondakilere hem duygusal hem de keyifli anlar yaşattı. Hands-on Türk bayraklarıyla sahneye çıkan minik öğrencilerin coşkusu ve sergiledikleri performans izleyicilerden tam not aldı.
Cumhuriyet değerlerinin ve sevgisinin küçük yaşlarda benimsenmesine katkı sunan anlamlı organizasyon, hep birlikte kesilen Cumhuriyet pastasıyla tatlı bir sonla tamamlandı.
Velilerden Başkan Ayşe Ünlüce’ye Teşekkür
Etkinliğe katılarak çocuklarının heyecanına ortak olan veliler, miniklere bu anlamlı sahne deneyimini yaşatan, Cumhuriyet bilincini ve bayram sevgisini aşılayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye ve Es Çocuk Evi öğretmenleri ile çalışanlarına teşekkürlerini iletti.







