Türk televizyon tarihine adını yazdıran Yaprak Dökümü dizisinin sevilen oyuncuları Bennu Yıldırımlar ile Güler Ökten, sinema filmi için yeniden bir araya geliyor. Yıllar önce "Fikret" ve "Cevriye" karakterlerini canlandıran usta isimler, kadrosunda Mehmet Günsür, Devrim Özkan, Belçim Bilgin ve Ayda Aksel gibi yıldızların yer aldığı "Aşk Tesadüfleri Sever 3" filminde rol alacak. Sürprizlerle dolu yapımda Bennu Yıldırımlar, yakın dostu Güler Ökten'in hayat vereceği "Elif" karakterinin gençlik yıllarını canlandıracak.

Televizyon

Ekranların Unutulmaz Gelini ve Kaynanası Beyaz Perdede Buluşuyor

Televizyon tarihinin en uzun soluklu ve efsanevi yapımları arasında yer alan Yaprak Dökümü'nün sevilen yıldızları, sinema salonlarında nostaljik bir rüzgar estirmeye hazırlanıyor. Dizide sergiledikleri performansla hafızalara kazınan ve "Fikret" ile "Cevriye" karakterlerine hayat veren iki usta oyuncu, Aşk Tesadüfleri Sever serisinin üçüncü filminde izleyici karşısına çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın edindiği bilgilere göre; merakla beklenen sinema filminin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunda Mehmet Günsür (Özgür) ve Devrim Özkan'ın (Mavi) başrolleri paylaştığı yapımda; Belçim Bilgin, Ayda Aksel ve Ayşe Arman gibi güçlü isimler de yer alacak.

Yaprak Dokumu

Bennu Yıldırımlar, Güler Ökten'in Gençliği Olacak

Gerçek hayatta da çok yakın dost olan Bennu Yıldırımlar ile Güler Ökten ikilisi, filmde oldukça ilginç bir hikaye örgüsüyle izleyiciyi selamlayacak. Güler Ökten, Mavi karakterinin babaannesi olan "Elif" rolüne hayat verirken; Bennu Yıldırımlar ise aynı karakterin geçmişe dönüş sahnelerinde Elif'in gençliğini canlandıracak.

Takvimlerin temmuz ayını göstermesiyle birlikte hareketlenecek projede; temmuz ayının başında okuma provası gerçekleştirilecek. Ekip, vakit kaybetmeden 7 Temmuz'da ise sete çıkarak çekimlere start verecek.

Kaynak: Haber Merkezi