Denizli’de yaşayan Emine Gülnar E., eşi G.E.’nin telefonundaki şüpheli mesajlar ve günlük kiralık daire aramaları üzerine kurduğu planla ihaneti gün yüzüne çıkardı. Kendisini otogardan ailesinin yanına uğurlayan eşinin peşine düşen kadın, kocasını evli bir başka kadın olan C.D. ile apart dairesinde uygunsuz halde yakaladı. O anları cep telefonuyla kayıt altına alan Emine Gülnar E., yaşadığı travmanın ardından boşanma davası açarak tüm yasal haklarını arayacağını duyurdu.

Otobüsten İndi, İhaneti Adım Adım İzledi

Olayın başlangıcı, Emine Gülnar E.’nin eşinin telefonunda yakaladığı mesajlarla oldu. Durumu fark ettirmeyen kadın, eşinin kendisini hasta olan anneannesinin yanına gönderme ısrarından şüphelenerek arkadaşıyla bir plan yaptı. Eşi tarafından otogara bırakılan ve otobüse bindirilen kadın, araç hareket ettikten kısa süre sonra inerek takibe başladı. Eşinin sevgilisi tarafından aracıyla alındığını ve bir aparta gittiklerini gören Emine Gülnar E., bir süre aşağıda bekledikten sonra daireye baskın yaptı.

Kocasını Apartta Yakaladı

Çocuğun Gözü Önünde Saldırıya Uğradı

Apart dairesine girdiğinde eşi G.E. ve C.D.’yi uygunsuz vaziyette bulan kadın, bu anları delil olması amacıyla cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, kocasının yanındaki C.D.’nin Emine Gülnar E.’ye saldırdığı görülürken, baskın anında annesinin yanında olan küçük çocuğun ağlayarak "Annemi bırakın, eve gidelim" demesi yürekleri dağladı. Yaşanan arbedeyi eşi G.E. güçlükle ayırmaya çalıştı.

"Benim Yuvam Yıkıldı, Onlar Hayatına Devam Ediyor"

Olayın ardından çarpıcı açıklamalarda bulunan Emine Gülnar E., kocasının birlikte olduğu kadının kendi eşiyle barıştığını belirterek adaletsizliğe dikkat çekti:

"Olaydan sonra kadının eşine tüm videoları ve konuşmaları gösterdim. Ancak o kadın şu an eşiyle barışmış durumda ve aynı evde yaşıyorlar. Benim ise hayatım dağıldı. Boşanma davası açacağım; tazminat, nafaka ve tüm haklarımı sonuna kadar alacağım."

Kaynak: İHA