Sosyal Yaşam Şehri ziyaret edildi, Türkiye Yüzyılında Kurumsal Hayırseverlik Çalıştayı düzenlendi

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla hayata geçirilen yaşam alanında büyüklerin huzur, güven ve mutluluk içinde hayatlarını sürdürdüğü vurgulandı.

Bakan Göktaş, Darülaceze’nin asırlardır süregelen dayanışma ve yardımlaşma kültürüne dikkat çekerek, bu kültürü yaşatan hayırseverlere teşekkür etti.

“Türkiye Yüzyılında Kurumsal Hayırseverlik” Çalıştayı

Darülaceze’de ayrıca “Türkiye Yüzyılında Kurumsal Hayırseverlik: Sosyal Sorumlulukta Ortak İrade Çalıştayı” gerçekleştirildi. Çalıştayda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.

Bakan Göktaş, sosyal sorumluluk projeleriyle yalnızca yardım eli uzatmadıklarını, aynı zamanda bireylerin yaşamını güçlendiren ve geleceğe yön veren bir dayanışma yolculuğu inşa ettiklerini belirtti.

“Güçlü iş birlikleriyle refahı yükselteceğiz”

Kamu, özel sektör ve sivil toplum arasında kurulan güçlü iş birliklerinin altını çizen Göktaş, ülkenin ve milletin refahını artırmaya kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. Çalıştaya katkıda bulunan tüm paydaşlara ve Darülaceze’yi yaşatan hayırseverlere de teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Kemal Atlan