Arka Sokaklar’ın Vedat Müdür’ü Huzurevinde Yaşıyor
Bir dönemin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da emniyet müdürü rolüyle hafızalara kazınan Murat Ormiyak, sessiz sedasız sürdürdüğü hayatına dair şok edici bir gerçeği paylaştı. Tatlı Röportajlar’a konuşan 79 yaşındaki sanatçı, bir süredir Taksim’deki bir huzurevinde ikamet ettiğini açıkladı. Ekranlardan uzak kalmanın verdiği burukluğu yaşayan Ormiyak’ın sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

"Hiç Mutlu Değilim, Setleri Çok Özlüyorum"
Muhabirin sorularını yanıtlayan usta oyuncu, mesleğine olan tutkusunun bitmediğini vurguladı. İçinde bulunduğu zor şartlardan bahseden Ormiyak, "Çok özlüyorum. Ama artık teklif gelmiyor. Taksim'de bir huzurevinde kalıyorum. Doğal olarak hiç mutlu değilim" ifadelerini kullandı. Yeniden bir projede yer alma isteğini dile getiren sanatçı, Arka Sokaklar gibi uzun soluklu bir işle yeniden setlere dönmenin kendisini çok mutlu edeceğini belirtti.

Sosyal Medyada Destek Yağdı
Murat Ormiyak’ın son görüntülerinin yayınlanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları usta oyuncu için binlerce yorum yaptı. Birçok kullanıcı, "Çok üzüldüm, büyük bir değer", "Zaman ne kadar acımasız" ve "Usta sanatçılarımıza sahip çıkılmalı" diyerek vefa çağrısında bulundu.





