Anadolu Üniversitesi, merhum eski rektörlerinden Prof. Dr. Akar Öcal anısına Ticaret Hukuku Ulusal Kongresi düzenledi. Açılış törenine katılan öğrenciler ve akademisyenler, Akar Hocamızın hukuku vicdan ve adaletle anlamlandıran yaklaşımını anarak saygı duruşunda bulundu.

Kongreye katılan Ayşe Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yüksek lisans tez danışmanım olan değerli Akar Hocamız bizlere hukukun vicdanla, adaletin insan sevgisiyle anlam kazandığını öğreten gerçek bir bilgeydi. Hocamızın ruhu şad olsun. Huzur içinde uyusun. Öğrencileri olarak adaletin izinde onun anısını daima yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Ünlüce, ayrıca ulusal çapta böylesine değerli bir kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Aygün ve tüm akademisyenlere teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Kemal Atlan