OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar,2020 yılı sizin için bir dönüm noktası olabilir. Plüton ve Satürn’den sonra büyük şans gezegeni Jüpiter de 19 Aralık 2020 tarihine kadar burcunuzda olacak. Şansla birlikte, iyimserlik, kişisel gelişim ve yeni yönler için heyecan verici fırsatlar çekmenize yardımcı olacak.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 1. evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 1. evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde enerjinizde düşme söz konusu olabilir. Ekstra dinleme, rahatlama ve sağlığınıza daha fazla özen gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Geçmişte işe yarayan tüm olgular öncelikleriniz değiştiği için artık mevcut yaşamınıza uymayabilir. Dolayısıyla  ortaklık, dostluk ya da kariyer bağlarınız  vereceğiniz tepkiye bağlı olarak pozitif veya negatif yönde etkilenebilir.

Arzu ve ihtiyaçlarınıza göre, yaşam felsefeniz, kendinizi algılayışınız, yapmak istedikleriniz ve kendinizi dünyaya sunma biçiminizde fark edilir bir yenilenme yaşabilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması, karşıt eviniz, evlilik, ilişki sektöründe gerçekleşiyor.

Kişisel ve profesyonel İlişkilerinize farklı bir biçimde bakacağınız bu dönemlerde güven, saygı ve şüphe sorunları üzerinde önemli gelişmeler gösterebilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam olan ilişkiler daha da güçlenirden sağlıksız ilişkilerde ayrılıklar söz konusu olabilir.

Bir kısım bekâr Oğlaklar, ciddi bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilir veya ortaklı bir işe girişebilir.

Yasal sorunlarında ortaya çıkabileceği bu dönemlerde yaşamınızla ilgili bir danışman veya uzman tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Oğlakların 6–12. ev aksında gerçekleşiyor.

Bu tutulmalar ile kariyerinizde ilerlemenize ve yaşamınızla gerçekten ne yapmak istediğinizi bulmanıza yardımcı olacak bir akışın içine girebilirsiniz. İş, kamusal, hukuki prosedürler yurt dışı bağlantılı konularda bir hatanın ortaya çıkması, düzeltilmesi ve ayrıntıları gözden geçirmeniz gereken koşullar oluşabilir. Kardeş, kuzen ve komşularınızla yakın ilişkilerinizde hareketli olacağınız bir dönem geçirebilirsiniz.

Ayrıca, bu dönemlerde çok fazla kadar fedakârlık yaptığınızın farkında olabilir, ruhunuzu, bedeninizi ve planlarınızı yavaşlatmak ve dinlemek ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu sayede ruhsal büyümenize yol açacak bazı duyguları, alışkanlıkları ve ilişkilerle ilgili düzensizlik ve karmaşıklıkları iyileştirici bir takım yenilikler yapabilirsiniz.

Sağlık hedefleri belirleyebilir, fizyoterapi, detoks, spa bakımları, çamur banyoları, diyet ve spor yaparak ruhen ve fizikken rahatlamalar sağlayabilirsiniz.

 

 

4 Nisan -30 Haziran–12 Kasım Burcunuzda Jüpiter ve Plüton birleşiyor.

21 Aralık–19 Ocak 2021 Güneş burcunuzu aydınlatıyor.

23 Ocak -28 Mart -19 Ekim 2020
14 Aralık tarihlerinde Burcunuzdaki Jüpiter-Venüs ile uyumluluk kuruyor.  Stresin azaldığı bu zamanlarda, romantik ilişkiler, yaratıcı aktiviteler, seyahatler ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirsiniz.

Bu dönem estetik operasyon, botox, dolgu gibi kendinize güzellik yatırımları yapabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek her zamanki rutinlerinizden kopabilirsiniz.

Ayrıca

Kişisel ve ruhsal gelişim, hayata bakışınızı genişletecek fırsatlar karşınıza çıkabilir.

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Gezegeniniz, Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.