YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yay’lar geçtiğimiz yıl Gezegeniniz Jüpiter ile önemli kazanımlar elde ettiğiniz. Artık, 20019 yılından öğrendiklerinizi dönüştürme potansiyeline sahipsiniz. Dolayısıyla 2020 yılı hayatınızı değiştirecek büyük açılımlar getiriyor.

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 2. evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 2. evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönem, finansal konularda çok daha önemli sorumluluklar ve hızlı başlangıçlar yapacağınız fırsatlar getirebilir.

Bütçeniz, kazançlarınız ve gelir dengenizle ilgili ani artış veya azalışlar söz konusu olabilir. Dolayısıyla finansmanınızı daha verimli, becerikli ve daha pratik bir değer duygusuyla geliştirmeniz ve finansal plan yapmanız gerekebilir.

Büyük ticari harcamalar, kredi ve riskli yatırımlardan uzak durmalı, önceden planlanmamış hiçbir yatırımda da bulunmamalısınız

Ayrıca, kariyer hedefleriz veya mesleki yaşamınızda duygusal olarak daha tatmin edici gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması 8. evinizde gerçekleşiyor.

Borçlar, vergiler, eşinizin-ortağınızın mali durumu veya samimiyeti, hakkında gerçek konuşmalar yapmanız gereken konular gündeme gelebilir.

 Bir projeyi veya planınızı etkin bir şekilde ele almanız için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu ve desteği bu dönemlerde sağlayabilirsiniz.

Geleceğiniz için tasarruf etmek ve ara sıra harcamalarınızı azaltmak için daha fazla mali seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yine bu dönemlerde kin, kıskançlık gibi durumlar ve sağlık konulu gelişmeler söz konusu olabilir.

 

 

23 Ocak–14 Aralık -28 Mart–19 Ekim Gezegeniniz Jüpiter-Venüs ile olumlu bağlantılar gerçekleşiyor.

11 Mart–17 Mayıs–9 Eylül–15 Kasımda temsilciniz Jüpiter, Güneş ile uyumluluk gösterecek.

Bu dönemlerde uzun vadede aşk, iş, finansal fırsatlar ve sosyal yaşamınızda hızlanma söz konusu olabilir.

 

 

5 Haziran siz sevgili Yay’ların burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Yayların 1–7 ev aksında gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde hayatınızın her alanında önemli başlangıçlar, düzenlemeler ve girişimler söz konusu olabilir.. Kişiliğinizi ve kimliğinizi daha fazla öne çıkartma ihtiyacı duyabilir, hayat tarzınızı yenileyebilirsiniz.

Fiziksel görünümünüzle ilgili bazı yenilik düşünceleriniz sizi harekete geçebilir, Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyim tarzınızı yeniden yaratabilirsiniz. Ancak sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

 

Ayrıca İkili ilişkileriniz yada aile ilişikleriniz de tutulmalarla beraber rotasyona tabi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki en özel kişinin rolünün ne olduğunu bu dönem kendinize epeyce sorabilirsiniz.  Sizi tüketen, varlığınızı hissetmediğiniz ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yada daha fazla birliktelik kurarak ilişkinizdeki kötü gidişatın yönünü değiştirebilirsiniz.  Karşılıklı anlayış esneklik ile sıkıntıları aşabilirsiniz.

Bir kısım Yaylar,evlenebilir. Ebeveyn olabilir ve maddi durumlarını daha iyi şartlara taşıyacak fırsatlarla karşılaşabilirler.

 

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.

 Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirisiniz.

iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz…funda….