BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar 2019 yılı

kendinize daha fazla güvenecek ve istikrarlı bir ilerleme sağlayacaksınız.

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Boğaların dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem başlangıçlar ve başarıya yönelik çabalarınız yeni bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacak. Heyecan verici bir projenizi gerçekleştirebilir, yeni bir ilgi alanı keşfedebiliriz. 

Yüksek öğrenim görmek, çalışmak, yada evlenerek yurt dışına yerleşebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yayınlayacağınız kitap yada makalenizi kaleme alarak kimliğinize yeni bir yapı katabilirsiniz.

Reklâm, tanıtım ve yasal işleriniz ile ilgili dikkat gerektiren sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

 

 

6 Mart 2019 – 25 Nisan 2026 tarihleri arasında Uranüs burcunuzda ilerleyecek. Yaşamınızda tamamen farklı bir yöne gideceğiniz değişimler geçirebilirsiniz. Yaşam felsefeniz, kendinizi algılayışınız, yapmak istedikleriniz ve kendinizi dünyaya sunma biçiminizde fark edilir bir yenilenme yaşabilirsiniz. Özel ve sosyal ilişkilerinizde radikal kararlar alarak evlenmek-boşanmak, ortaklık kurmak- sonlandırmak, yeni bir işe girmek gibi ani gelişmelerin yanı sıra otorite figürlerinizle ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu dönem, sizi bir kalıpta tutan her şeyden özgürleşmek isteyebilirsiniz.

Görünümünüzde beklenmedik değişiklikler yapabilir, giyim tarzınıza, saç kesiminize, rengine ve makyajınıza ve yaşamınızı kolaylaştıracak teknolojik aletlere her zamankinden daha fazla harcamalar yapabilirsiniz.

 

 

17–18–19 Mayıs tarihleri arasında Gezegeniniz Venüs-Uranüs ile kavuşuyor. İkili ilişkileriniz ve finansal konularda ani değişikliklere yol açan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilere heyecan katabileceğiniz bu dönemde bekar Boğalar sıra dışı eksantrik kişilerle birliktelikler başlayabilirler. Finansal konularda ise öngörülemeyen değişimler nedeniyle risk almamaya ve harcamalarınızda ölçülü olmaya çalışmalısınız.

 

 

2 Temmuz Yengeç burundaki Güneş tutulması üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Sağlık, başarı ve saygınlık elde edebilirsiniz.

Kendinizi tanıtma, kişisel gücünüzü ortaya koyma ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırabilir. Hedeflerinize İlerleyişinizdeki engelleri ortadan kaldıracak üst düzey ve güçlü insanların yardım ve desteklerini görebilirsiniz.

Özellikle kardeşleriniz, ailenizle ve yakın çevreniz ile var olan sorunlarda uzlaşmaya varabilirsiniz.

 

Ağustos ayında gezegeniniz Venüs-Mars ve Güneş, Jüpiter ile uyumlu bağlantılar gerçekleştiriyorlar. Bu dönem enerjiniz bir hayli yükseliyor. Hayallerinizi sabır, açık fikirlilik ve sıkı çalışma ile gerçekleştirebilirsiniz. İş girişimlerin de bulunabilir veya iş kurabilirsiniz. Profesyonel düzeyde önemli anlaşmalar yapabilir, büyük bir etki yaratacağınız bir başarıya imza atabilirsiniz.

Gayrimenkul, araba, alım-satımı, yaratıcı yeteneklerinizde üretkenliğinizi ile para kazanabileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz.

 

 

Kasım ortalarında Mars burcunuzdaki Uranüs ile karşıtlık içinde olacak. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlık sorunlarına, iş, özel yaşam dengenizin bozulmasına yol açan durumlarla mücadele edeceğiniz bir zaman.

Ayrıca kaza ve sakarlıklara, elektrik, ateşli ve kesici aletlerle oluşabilecek kaza ve yaralanmalara karşı tedbirli olmanız gereken bir zaman.

 

Jüpiter 6 aralık2019–19 Aralık 2020 tarihleri arasında dokuzuncu evinizde ilerleyecek

15 Mayıs–8 Haziran tarihlerinde gezegeniniz Venüs burcunuzda ilerleyecek.

5 Mayıs Boğa burcu Yeniayı,

12 Kasım Boğa burcu Dolunayı ile kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebilir, hayatınızda istikrarlı ve kalıcı değişiklikler söz konusu olabilir sevgili Boğalar.