BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar 2018 yılının en şanslı burçlarından bir de sizsiniz. Hedeflerinizi gerçekçi düşünceye dayalı olarak yeniden şekillendirecek ve çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

 

31Ocakda Aslan-Kova aksındaki Ay tutulması altıncı evinizde gerçekleşmekte. Maneviyata ve fiziksel olarak bedeninize daha duyarlı olacağınız bir dönem.

İşiniz ve günlük yaşam alışkanlıklarınızla ilgili düzensizlik ve karmaşıklıkları

iyileştirici bir takım yenilikler yapabilirsiniz. Mesleki işlerinizde köprüler kurarak çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz.

İş arayan Balıklar tutulma etkisiyle iş girişimlerine olumlu sonuçlar alabilirler. Gönüllü çalışmalar içinde yer alabilir, evcil bir hayvan edinebilirsiniz.

Ayrıca sağlıklı beslenme, düzenli spor ve dinlenmenize yeterince zaman ayırmalısınız.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması on ikici evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem sosyal yaşamınıza sınırlama getirebilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal Deneyimler, meditasyon ve içgüdüleriniz sizi ruhunuzun derin bölgelerine götürebilir. Gizli duygularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz Hoş olmayan sırlar açığa çıkabilir, Kusurlu arkadaşlıklar, bazı alışkanlıklarınızdaki yapacağınız değişiklikler büyük dönüşümlere neden olabilir.

Vücudunuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermeniz gereken bu dönemde egzersiz yapmayı, bol miktarda temiz hava almayı, sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

 

19 Şubat–20 Mart Güneş burcunuzu aydınlatacak. Beden ve ruh arasında uyumlu bir ilişki geliştireceksiniz sevgili Balıklar. Doğum günlerinize denk gelen bu dönem Yeni başlatacağınız her yeni altılım, girişim ve projeleriniz büyük olasılıkla olumlu sonuçlar getirecek. Kişisel istek ve tercihlerinizi yeniden şekillendireceksiniz. Düşüncenizde olan estetik operasyon, botox, dolgu gibi güzellik yatırımları yaptırabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek kendinizi yeniden yaratabilirsiniz.

 

17–18–19 Nisan Güneş, Uranüs'le birliktelik kuracak. Bu transit, beklenmedik bir masraflar yada eylem gerektiren bir değişiklik getirebilir.  Bu dönem Sürprizler, davetler, hediyeler, övgüler alabileceğiniz gelişmeler yaşabilirsiniz. Veya hiç beklenmediğiniz biri tarafından alacağız ahlak dışı teklifler sizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Gayrimenkul alım-satım Hisse senedi yatırımları ve spekülatif konuları bu dönem çok dikkatli takip etmelisiniz. Risk almamaya çalışın zira yatırım ve kar elde edeyim derken bir anda büyük kayıplar verebilirsiniz. Özellikle kumar ve şans oyunlarından uzak durmalısınız.

yeni perspektif, vizyon ve alternatifler geliştirebileceğiniz bu dönemde hayatınızla ilgili radikal bir takım kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

 

Mayıs ayında Güneş üçüncü evinizde ilerlerken, 15 Mayısta ise değişim ve yüksek farkındalık gezegenimiz Uranüs’te üçüncü evinize giriş yapacak. Yaklaşık yedi yıl yaşamınızda çok şey değişiyor, ani ve beklenmedik değişiklikler getirecek ve yeni yaşam koşullarına adım attıracak. Meraklı, konuşkan ve çevrenizle daha fazla dayanışma halinde olacaksınız.

Bu dönemde daha insancıl, ilerici ve bilimsel kavramlarla kendinizi geliştirme imkânları bulabileceğiniz gibi ütopyalar, idealler ve gerçekte neyin mümkün olup olmadığı arasında ayrım yapmayı öğreneceksiniz.

Aileniz, arkadaşlarınız, yakın akrabalarınız veya mahallenizde bulunun bazı kişilerle düşmanlıklara varan çekişmeler yaşabilirsiniz. Dış koşullar yüzünden hayata bakış açınız değişebilir, bu arada işinizi de değiştirebilirsiniz. Ailevi konular, eğitim, toplantı, tatil gibi sebeplerden dolayı ani kısa yolculuklara çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Haziranın ilk haftası Venüs-Jüpiter-Neptün arasında büyük su üçgeni gerçekleşiyor. Hem romantik hem sosyal seviyede büyülü zamanlar geçirebilirsiniz sevgili Balıklar.

Bu dönem anlık keyifler yerine sürekliliği olan yenilikleri hayatınıza çekebilirsiniz, güzelleşmek adına değişimler yapabilirsiniz sanatsal ve sosyal hareketliklerin içinde kendinizi bulabilir, düşündüğünüz, haç yada daha huzurlu hissedeceğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Eğitim ve hukuki meselelerinizde hedeflerinize yönelik gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Finansal açıdan sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu dönem yayınlanan, sahne sanatınız, kitabınız yada her hangi bir eseriniz beklemediğinizden daha fazla popülerleşebilir.

 

13 Temmuzda Yengeç burcundaki Güneş tutulması beşinci evinizde gerçekleşmekte

Romantik ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir dönem. Bir kısım balıklar ilişkilerine romantizm kazandırırken, ebeveyn olma yolunda ilerleme kaydedebilirler. Bir kısım balıklarsa ilişkilerini bitirme kararı alabilirler.

Bekâr balıklar Romantik bir partnerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi büyüleyici ve enerjik hissettiren bu özel kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Varsa çocuklarınızın hayatında yolunda gitmeyen bazı konuları yakın takibe almanız gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu sürede  Kendinizi yaratıcılığınız ortaya çıkabilir ve farklı bir ifade biçimi bulmak isteyebilirsiniz. Daha fazla yaratıcı olmak, moda, sanat ve spor alanlarında kendinizi ifade etmek veya farklı bir hobi edinmek isteyebilirsiniz.

 

27 Temmuzdaki Ay Tutulması on ikinci evinizde ve 11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması ise yine altıncı evinizde geçekleşiyor.

Bu dönem kişisel ve sosyal yaşamınıza sınırlamalar getirebilir.

 

15–16–17–18–19- 20 Ağustos tarihlerinde Jüpiter-Neptün trinesi, iyimser bir bakış açısı getiriyor. Bu dönem, hayattan daha fazla keyif alma fırsatlarını arttıran yararlı sosyal programlar geliştirebilirsiniz. Doğru yolu belirleyerek ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kafa karıştırıcı olay ve konuları açıklığa kavuşturma ve ilişkilerinizde ayrılmanızı sağlayan farklılıkları köprüleme kabiliyetinizi harekete geçireceğinden genellikle affetme ve uzlaşma sağlayabileceğiniz bir dönem sevgili Balıklar.

 

 

Eylül ayında Güneş ve Merkür yedinci evinizde ilerleyecek. Bu dönem işbirlikleri ve paylaşımlar vurgu kazanıyor. Beklenti, istek ve arzularınızın karşılığını bulacağınız dönüşümler elde edebilirsiniz. Partneriniz ile daha fazla beraber olmak, zaman geçirmek ve sosyalleşme isteğiniz fazlaşabilir.

Sorun yaşayan evlilik yada birliktelikler bu dönem sorunlarınızı çözebilir, ilişkilerinizi derinleştirme imkanı bulabilirsiniz.

Beraberliklerinize uzun zamandır enerji veren Balıklardansanız, aile olma kararı alabilirsiniz.

Bekârlar balıklar sizde çok şanslısınız, bu dönem heyecan verici bir partner karşınıza çıkabilir.

Bu dönem, bir kısmınız evlilik sözleşmesine, bir kısmınız iş sözleşmesine imza atarak sosyal statünüzü değiştiren, mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

Ekim ayında güneş sekizinci evinizi aydınlatırken, Venüs ve Merkür dokuzuncu evinizde ilerleyecekler. Kendi gücünüzün kaynaklarınızın ve kendi kişiliğinizin yönlerini bu dönem daha fazla farkına varabilirsiniz. Bu sayede büyüme ve dönüşümünüze karşı olduğunuz şeylerin aslında ilerlemeniz gereken yol olduğunu keşfedebilirsiniz.

Eşiniz veya ortağınızla müşterek kazançlarınız ve sermayenizi büyütme yolunda yeni adımlar atabilirsiniz.

Yeni bir işletme açmak veya şirket kurmak, yatırım yapmak ve mevcut işini geliştirme isteğiniz olabilir. dolayısıyla sponsor arayışına girebilirsiniz.

Vergi, sigorta, miras, nafaka, kredi konularında hukuki sorunlarınız bu dönem sonuçlanabilir. Hakkınız olan payı alabilirsiniz.

Bazılarınız hedeflerinize, ideallerinize erişecek, eğitim yada kariyer fırsatlarınızı değerlendirmek için başka bir ülkeye taşınabilirsiniz.

 

 

8 Kasım 2018–2 Aralık 2019 tarihleri arasında büyük şans gezegenimiz Jüpiter onuncu evinize giriş yapıyor. Böylelikle sevgili Balıklar 2019 yılının İş hayatınızda ilerleme, kişisel değerlerinizi yükseltmek, dünyevi mallarınızı arttırmak ve birçok açıdan refah getirebilir. Zor olan sorunları aşmanıza imkânlar tanıyan dönüşümler sağlayabilirsiniz.

 

 

Aralık ayında burcunuzda ilerlemeye başlayan Mars enerjinizi ve cesaretinizi arttırıyor. Yeniliklere ihtiyaç duyacağınız bir dönem. Bireysel isteklerinizi ve hedeflerinizi artık uygulamaya koyacağınız bu zaman içinde çarpıcı ilerlemeler kaydederek kendinizi 2019 yılına hazır hissedebilirsiniz sevgili Balıklar mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.