Yerel saatle 11.00 sularında gerçekleşen kazada, Kintetsu Demiryolları'na ait bir yolcu treni ile hemzemin geçide giren binek araç çarpıştı.

200 Metre Boyunca Sürüklendi

Çarpışmanın şiddetiyle duramayan yolcu treni, binek aracı önüne katarak raylar üzerinde yaklaşık 200 metre boyunca sürükledi. Sürüklenme sırasında sürtünmenin de etkisiyle araçta ve trenin ön kısmında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve acil yardım ekibi sevk edildi.

100 Yolcu Tahliye Edildi, 1 Ağır Yaralı

Alevlere teslim olan otomobile itfaiye ekipleri anında müdahale ederken, yangın yaklaşık 50 dakikalık yoğun bir çalışmanın ardından tamamen söndürülebildi.

  • Tren Tahliyesi: Raylarda mahsur kalan trendeki yaklaşık 100 yolcu, panik yaşanmadan güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yolcular arasında yaralanan olmadığı bildirildi.

  • Sürücü Ağır Yaralı: Paramparça olan ve küle dönen binek aracın içinden çıkarılan sürücü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haber merkezi