İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın yoğun gayretleri ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun tensipleriyle hayata geçirilen protokol ile iki ilçe arasında kurumsal iş birliği resmiyet kazandı.
İmzalanan protokol kapsamında; kültürel ve sosyal faaliyetlerin artırılması, belediyecilik hizmetlerinde karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılması, ortak proje ve çalışmaların hayata geçirilmesi hedefleniyor. Kardeş belediye uygulamasının, her iki ilçenin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya verdikleri destek, katkı ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, kardeş belediye sürecinin İnönü ve Esenler için hayırlı olmasını temenni etti.
Yerel kamuoyunda memnuniyetle karşılanan kardeş belediye protokolünün, önümüzdeki süreçte somut projelerle güçlendirilmesi planlanıyor.





