Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor! Sarı-lacivertlilerin Sevilla’dan büyük umutlarla renklerine bağladığı Youssef En-Nesyri, Arap yarımadasının radarına girdi. Suudi Arabistan’ın iki devi Al Ittihad ve Al Ahli'nin Faslı golcü için kıyasıya bir yarışa girdiği iddia edildi. Yönetimin masadaki rakamı duyunca "rekor" kararı aldığı belirtiliyor.

35 Milyon Euro'luk Çılgın Teklif!

Suudi Arabistan Pro Ligi kulüplerinin, 29 yaşındaki forvet için Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı ve görüşmelerin başladığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, En-Nesyri için bonservis bedelini 35 milyon Euro olarak belirlediği sızan bilgiler arasında. Eğer bu rakam gerçekleşirse; Fenerbahçe, 19.5 milyon Euro'ya transfer ettiği oyuncudan sadece birkaç ay içinde yaklaşık iki katı kâr elde etmiş olacak.

Fenerbahçe Tarihinin En Pahalı Satışı Olacak

Şu ana kadar yapılan en yüksek oyuncu satışlarını (Sacha Boey, Ferdi Kadıoğlu) geride bırakmaya aday olan bu transfer, "Türkiye’den yurt dışına yapılan en pahalı satış" unvanını da ele geçirebilir. Anlaşma gereği kârın bir kısmı eski kulübü Sevilla’ya gidecek olsa da, Fenerbahçe’nin kasasına girecek olan net rakam kulübe adeta can suyu olacak.

Performansı Tartışılıyordu, Piyangoya Döndü

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik çizen Faslı golcü, zaman zaman eleştirilerin odak noktası olmuştu. Ancak Suudilerin bu yüksek ilgisi, Fenerbahçe yönetimi için "kaçırılmayacak bir piyango" olarak değerlendiriliyor. Ocak ayı transfer döneminde somut adımların atılması ve resmi imzaların atılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi