Eskişehirspor camiası, geçmişine sahip çıkan anlamlı bir organizasyonla hem vefa hem de birlik mesajı verdi. Siyah-kırmızılı kulüp, Türk futbolunun gol krallarından Ömer Kaner’i rahmetle anarken, birinci ölüm yıl dönümünde kulübün unutulmaz isimlerinden Fethi Heper’i de sevgi ve saygıyla yad etti.
Karşılaşma öncesinde yapılan anonsla birlikte tribünlerde duygu dolu anlar yaşandı. Yıllarını Eskişehirspor armasına adayan efsane futbolcular, Gençlik ve Spor’a ait 22 numaralı locada taraftarla yeniden buluştu. Alkışlar eşliğinde selamlanan isimler, siyah-kırmızılı tarihin hafızasını bir kez daha canlandırdı.
İlhan Çolak, Hüdai Doğu, Yenal Kaçıra, Feza Baycan, Ahmet Karaçöl, Necmi Altına, Mehmet Çardak, Serdal Eroy, Burhanettin Beadini, Ergin Demir, Ergin Işık ve Varol Bülbül’e tribünlerden uzun süre sevgi gösterileri yapıldı. Organizasyona sağlık sorunları nedeniyle katılamayan İsmail Arca, Vahap Özbayer, Kamuran Yavuz, Nihat Atacan, Ender Konca ve Taşkın Yılmaz’ın selamları da taraftarlara iletildi.
Tribünleri dolduran Eskişehirspor sevdalıları, alkışlarla yalnızca isimleri değil; bir dönemi, bir ruhu ve bir mücadele kültürünü selamladı. Siyah-kırmızılı camia, bir kez daha sadece bir kulüp değil, köklü bir aile olduğunu gösterdi.


