MÜSİAD Eskişehir’de Vergi Gündemi: İl Defterdarı Üyelerle Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi, iş dünyasını yakından ilgilendiren mali konuları ele almak amacıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Eskişehir İl Defterdarı Cemil Müsevitoğlu, beraberindeki Grup Müdürleri ile birlikte MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Müsiad

Müsevitoğlu: "Ülkemiz İçin Çalışan Tüm İş İnsanlarımıza Başarılar Diliyorum"

Toplantıda verginin önemine vurgu yapan İl Defterdarı Cemil Müsevitoğlu, güncel ekonomik gelişmeler ve vergi mevzuatı hakkında üyeleri bilgilendirdi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Müsevitoğlu şu ifadeleri kullandı:

"MÜSİAD üyelerine verginin önemini anlatarak güncel konularda istişarelerde bulunduk. Ülkemizin gelişmesi için çalışan ve vergisini ödeyen tüm iş insanlarımıza başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için Başkan Oğuz Özdemir ve yönetimine teşekkür ederim".

Müsiad

Başkan Özdemir: "Samimi ve Verimli Bir Hasbihal Oldu"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ise İl Defterdarı ve Grup Müdürlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Özdemir, toplantının verimliliğine değinerek, "Sayın Müsevitoğlu, üyelerimize vergi konuları başta olmak üzere iş dünyamızı ilgilendiren birçok başlıkta önemli bilgiler aktardı. Konuları samimi bir ortamda ele aldık. Katılımlarından dolayı Sayın Defterdarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi