İstanbul'da İlk Sözler: "Haydi Galatasaray!"

Galatasaray'ın yeni transferi Renato Nhaga, Portekiz'den kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. İlk görüntülerinde oldukça heyecanlı olduğu görülen genç oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj göndererek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Haydi Galatasaray" ifadelerini kullandı. Genç oyuncunun, kapsamlı sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Renato Nhaga Casa Pia

7 Milyon Euro'luk Anlaşma

Sarı-kırmızılı ekibin bu transfer için Casa Pia kulübüyle yürüttüğü pazarlıklarda mali şartlar netleşti. Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Portekiz ekibine 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Genç oyuncuyla yapılan anlaşmanın maaş detayı ise yıllık 600 bin Euro civarında olacak. 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, artık sarı-kırmızılı formayla ter dökecek.

Renato Nhaga Transferi

Geleceğin Yıldız Adayı: Renato Nhaga Kimdir?

Futbol hayatına Casa Pia altyapısında başlayan ve bu sezon gösterdiği performansla A takıma yükselen Nhaga, orta saha kurgusundaki dinamizmiyle dikkat çekiyor. Bu sezon Portekiz'de 21 resmi maçta süre alan genç yetenek, takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi