Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, çocuğunun eğitimi ve eşinin iş düzeni nedeniyle Eskişehir’de yaşadığını belirterek, “Benim önceliğim kızım” dedi.

Çocuğunun Eğitimi İçin Eskişehir’de

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamada, çocuğunun Eskişehir’de bir vakıf okulunda eğitim gördüğünü belirtti. Subaşı, “Çocuğum şu an ilkokul 4’üncü sınıfı bitirdi, orta bire başlayacak. Çok mutlu, kayak yarışçısı. Ben belediye başkanı adayı olurken de bu böyleydi, bugün de böyle” dedi.

Bilecik Belediye Baskanı

Eşinin İş Düzeni Eskişehir’de

Subaşı, eşinin iş düzeninin de Eskişehir’de olduğunu ifade ederek, “Çocuğumla birlikteyim tabii ki. Haftanın dört beş günü onlar gidiyor, geliyor. Ben bir iki gün orada olmaya gayret ediyorum. Çocuğumun sabah kahvaltısını ben hazırlayayım diye yanında oluyorum, sonra mesaime devam ediyorum” sözleriyle eleştirilere yanıt verdi.

“Önceliğim Anneliğim”

Subaşı, anneliğin belediye başkanlığının önünde geldiğini vurgulayarak, “Ben bir kadınım, bir anneyim. Benim belediye başkanlığımın önünde annelik var. Önceliğim kızım. Onun sağlıklı bir birey olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Melek Mızrak Subaşı

Bilecik ve Eskişehir İlişkisi

Başkan Subaşı, Bilecik ile Eskişehir’in iç içe olduğunu belirterek, “İnanılmaz Bilecikli var. Bu iki şehir birbirine çok yakın yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi