Toplantıya EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, Genel Müdür Dr. Sedat Telçeken ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Eskişehir’in teknoloji kapasitesi her yıl güçleniyor
Genel kurulda konuşan Başkan Nadir Küpeli, Eskişehir’in teknoloji geliştirme kapasitesinin her geçen yıl daha da arttığını belirterek ATAP’ın Türkiye’nin önde gelen teknoloji geliştirme bölgeleri arasındaki güçlü konumuna dikkat çekti. ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ise hedeflerinin Eskişehir’in katma değerli üretimini artırmak ve girişimci ekosistemini büyütmek olduğunu ifade etti.
Faaliyetler ve projeler sunuldu
Genel Müdür Dr. Sedat Telçeken, 2024 yılı faaliyetlerine ilişkin kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda büyüme verileri, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının yanı sıra ATAP-GO girişimcilik ekosistemi, üniversite–sanayi iş birliği faaliyetleri ve yeni proje başvurularına dair detaylar paylaşıldı.







