İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler 2020 yılı, hayallerinizi gerçekleştirmek ve hedeflerinizi ilerletmeniz için yeni fırsatlar getiriyor.

 

Ocak ayında Gezegeniniz Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 8.evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 8. evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde, eşiniz veya ortağınızla müşterek kazançlarınız veya sermayenizi büyütme yolunda yeni adımlar atabilirsiniz. Ancak yinede dikkatli hareket etmekte fayda var.

Miras, nafaka, vergi, sigorta ve kredi ile ilgili konularda bazı engeller ve sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Eşinizin veya aile büyüklerinizin sağlık sorunları, kazalar veya operasyonluk durumlar ortaya çıkabilir.

Ayrıca kendi gücünüzün kaynaklarınızın ve kendi kişiliğinizin yönlerini bu dönem daha fazla farkına varabilirsiniz. Bu sayede büyüme ve dönüşümünüze karşı olduğunuz şeylerin aslında ilerlemeniz gereken yol olduğunu keşfedebilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması siz sevgili İkizlerin ikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemlerde, finansal konular ön plana çıkıyor. Bütçeniz, kazançlarınız ve gelir dengenizle ilgili ani artış veya azalışlar olabilir. Dolayısıyla finansmanınızı daha verimli, becerikli ve daha pratik bir değer duygusuyla geliştirmeniz gerekebilir.

Finansal kaynağınızı geliştirecek yeni bir iş yada ek bir kazanç kaynağı gündeme gelebilir.

Büyük ticari harcamalar, kredi ve riskli yatırımlardan uzak durmalı, önceden planlanmamış hiçbir yatırımda da bulunmamalısınız.

 

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili ikizlerin 1–7 ev aksında gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde hayatınızın her alanında önemli başlangıçlar, düzenlemeler ve girişimler söz konusu olabilir.. Kişiliğinizi ve kimliğinizi daha fazla öne çıkartma ihtiyacı duyabilir, hayat tarzınızı yenileyebilirsiniz.

Fiziksel görünümünüzle ilgili bazı yenilik düşünceleriniz sizi harekete geçebilir, Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyim tarzınızı yeniden yaratabilirsiniz. Ancak sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

 

Ayrıca İkili ilişkileriniz yada aile ilişikleriniz de tutulmalarla beraber rotasyona tabi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki en özel kişinin rolünün ne olduğunu bu dönem kendinize epeyce sorabilirsiniz.  Sizi tüketen, varlığınızı hissetmediğiniz ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yada daha fazla birliktelik kurarak ilişkinizdeki kötü gidişatın yönünü değiştirebilirsiniz.  Karşılıklı anlayış esneklik ile sıkıntıları aşabilirsiniz.

Bir kısım İkizler evlenebilir. Ebeveyn olabilir ve maddi durumlarını daha iyi şartlara taşıyacak fırsatlarla karşılaşabilirler.

 

 

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Gezegeniniz Merkür geri harekette olacak.
Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında Burcunuzda geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.