BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar 2020 yılı arzu ve hedeflerinizi gerçekleştirmek adına ihtiyacınız olan enerjiyi verebilir ancak başarılı olmak için güçlü kalmalı ve zorluklarla yüzleşmeniz de gerekebilir.

 

 

Ocak ayında 9.evinizde ilerleyen Güneş Oğlak burcunda güçlü bir yerleşimde olan Plüton-Satürn- Jüpiter ile kavuşum veriyor. 5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 9. evinizde gerçekleşiyor.

Ruhsal olarak yeniden doğuş ihtiyacı duyabileceğiniz bu dönemlerde bazı zorlukların üstesinden gelebilir,  işiniz, eğitiminiz ve hedeflerinizde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Telefonlar, bilgisayarlar ve hatta ulaşım gibi sizi irtibatta tutan unsurlar da hayatınızda daha önemli bir rol oynayabilir.

 

 

Mart ayında gezegeniniz Venüs burcunuzda ilerleye başlıyor ve burcunuzda ilerleyen Uranüs ile 8–9–10 Mart civarı kavuşuyor. Nisan –Mayıs ayında yine Güneş burcunuzu aydınlatıyor ve nisanın son haftası Uranüs ile kavuşuyor.

Yeni bir plan üzerinde ilerlemek ve girişimlerde bulunmak adına teşvik edici bir etki Ancak bu dönem risk almamalı, harcamalarınızda aşırıya kaçmamalısınız. Zira ani kazançlar ve kayıpları bir arada yaşayabilirsiniz.

Romantik ve sosyal hayatınızda ise ilginç gelişmeler olabilir. Olağan dışı durumlar yüzünden bir kısım ilişkiler özgürlük isteğiyle kopuşlar yaşarken bir kısmınız ani sıra dışı birlikteliklere başlayabilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması siz sevgili Boğaların üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Sağlık, başarı ve saygınlık elde edebilirsiniz.

Kendinizi tanıtma, kişisel gücünüzü ortaya koyma ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırabilir. Hedeflerinize İlerleyişinizdeki engelleri ortadan kaldıracak üst düzey ve güçlü insanların yardım ve desteklerini görebilirsiniz.

Özellikle kardeşleriniz, ailenizle ve yakın çevreniz ile var olan sorunlarda uzlaşmaya varabilirsiniz.

 

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Boğaların 2–8 ev aksında gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde finans ve mallarınızı içeren konulara daha fazla enerji ve zaman harcayabilirsiniz. Maddi ortaklıklar, borçlar, ödemeler, Vergi, sigorta, miras, nafaka gibi sorunlar bu dönem sonuçlanabilir.

Hayattan derin anlamlar arayacağınız bu dönemde eski bir fikrinizi yada alışkanlığınızı sonlandırarak hayatınıza yenilikler katabilirsiniz.

Ayrıca yarım bıraktığınız veya kaçırdığınız fırsatlar tekrar değerlendirmeniz için karşınıza çıkabilir.

Cinsel isteklerinizin de artacağı bu dönemde cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara dikkat etmenizde fayda var.

Hazımsızlık, kan dolaşımı, Hormon ve üreme sistemi sorunlarınıza köklü tedavi imkânları da bulabilirsiniz

 

 

23 Nisan Boğa burcunda Yeniay

31 Ekim Boğa burcunda Dolunay

23 Ocak–14 Aralık -28 Mart–19 Ekim Venüs-Jüpiter arasında olumlu bağlantılar gerçekleşiyor.

Gezegeniniz Venüs, Burcunuzda konaklayan Uranüs ile 15 Ocak–18 Ağustos -10 Ekim tarihlerinde olumlu bağlantılar kuracak

 

Bu dönemlerde enerjiniz her zamankinden daha fazla yüksek olacak ve yeni kapılar açan koşullar oluşacak.

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebilirsiniz. Aşk, para, İş, İtibar ve statü kazançları elde edebilirsiniz.

Sanatsal etkinlikler, davetler, partiler, seyahatler ve heyecan verici karşılaşmalar ile sosyal yaşamınız renklenebilir.

Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde alışılmışın dışında değişiklikler yapabilirsiniz sevgili Boğalar.

 

 

10 Eylül -14 Kasım gezegeniniz Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirisiniz.

iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.