KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ (21Mart–20 Nisan) Sevgili Koçlar, 2020 yılı enerjiniz ve cesur girişimleriniz hayatınıza bazı sürpriz yenilikler katabilir.

 

Ocak ayında, kariyer evinizde Oğlak burcunda Plüton-Satürn- Jüpiter kavuşumları güneş ve Merkür ile yakın ilişki içinde olurken.-Mart ayında Plüton-Satürn- Jüpiter birlikteliğine Mars eşlik ediyor. Yine Temmuz ve Aralık aylarında, Plüton-Satürn- Jüpiter kavuşumları gerçekleşiyor. Oğlak burcunun son Güneş tutulması da 5 Temmuzda Kariyer evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde yeni farkındalıklar ve yeni iş hedefleri geliştirebilirsiniz. İşve kariyer hayatınızda ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir, iş yeriniz, iş pozisyonuz değişebilir, tayin, emeklilik gibi kavramlar gündeminize gelebilir. İşinizi geliştirmek için yüksek makamlardan veya aile büyüklerinizden destek alabilirsiniz.

Bu dönemlerde yeniliklere ve alternatif düşüncelere açık olmalısınız.

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması siz sevgili Koçların dördüncü evinde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde Ev aile ve ebeveynlerinizle alakalı konular gündeminizde olacak.

Sevgili bekâr Koçların bir kısmı kalıcı beraberliklere adım atarken bir kısmı evlenip ve ebeveyn olabilirler.

 İyi bir alım-satım, büyük bir emlak işinizi gerçekleştirebilirsiniz. Konut veya ofisinizi yenileme, tadilat gibi işleriyle meşgul olabilirsiniz. Varsa birikiminizi gayrimenkule yatırım yaparak değerlendirebilirsiniz.

İş kurmak veya işlemecilik yapmak isteyen Koçlar bu dönem restoran işi sizi başarıya götürebilir.

Ebeveyn figürleriniz ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ise çok daha akıcı, anlayışlı ve özverili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

Güneş mart sonundan itibaren Nisan ayı boyunca burcunuzda ve yeni başlangıçlarınızı aydınlatmaya çalışacak.

24 Martta Burcunuzda Yeniay doğuyor.

18–19–20 Haziran tarihlerinde Mars-Merkür, Plüton, Jüpiter ve Satürn ile uyumlu bağlantılar içinde olacak.

Bu dönemlerde kendinizi her zamankinden daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. Cazip, eğlenceli ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ciddi bir ilişki içindeyseniz sağlam temele dayandıracağınız adımlar atabilirsiniz.

Bu dönem estetik operasyon, botox, dolgu gibi kendinize güzellik yatırımları yapabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek her zamanki rutinlerinizden kopabilirsiniz.

 

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmalar siz sevgili Koçların 3 ve 9. ev aksında gerçekleşiyor. Bu dönemler kendinizi oldukça hızlı bir iletişim trafiği içinde bulabilirsiniz. Ve hayat görüşleriniz değişime uğrayabilir.

Kendinizi bir konuda eğitmek ve yeni şeyler öğrenmek veya öğretmek ile ilgili yoğun bir gündeminiz olabilir. Yurt dışı konuları, hukuksal ve ticari meselelerinizi çok iyi yönetmeniz gerekebilir.

Ayrıca Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya yakın akrabalarınız, hayatınızda daha etkin bir yere sahip olabilirler

 

 

10 Eylül -14 Kasım gezegeniniz Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirisiniz.

iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.