Eskişehirspor U19 Takımı, Sarıyer U19 karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Yiğit Cumalı, eksik oyunculara rağmen takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.

“Oyuna Sürekli Hâkim Olduk”

Takımın mücadele boyunca üstün bir oyun sergilediğini belirten Cumalı, “Kimsenin kimseyi aratmadığı, sürekli oyuna hâkim olduğumuz, istek ve coşkunun üst düzeyde olduğu bir futbol oynadık” ifadelerini kullandı.

“Attığımızdan Fazlasını Kaçırdık”

Eskişehirspor U19’un çok sayıda gol pozisyonuna girdiğini vurgulayan Yiğit Cumalı, “Attığımızdan çok daha fazlasını kaçırdık. Pozisyonları değerlendirebilsek farklı kazanabilirdik” diyerek skorun daha farklı olabileceğini belirtti.

Oyuncularını Tebrik Etti

Genç teknik adam, Sarıyer U19 karşısında sahaya koydukları mücadele ve oynadıkları futboldan dolayı oyuncularını kutladı. Eskişehirspor U19, karşılaşmayı 2-0 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

Muhabir: Kaan Sezer