ESKİŞEHİR

Eskişehir’den TEKNOFEST KKTC 2025’te Büyük Başarı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerinin büyük başarısını gururla duyurdu. 2025 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nde düzenlenen TEKNOFEST etkinliğinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geliştirdiği Kahve Yapan Robot Projesi büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü standında yer alan projeyle, geleceğin teknolojisine yön veren gençler, ziyaretçilerine robotik teknolojilerle hazırlanan kahveleri sundu.

Projede, Endüstriyel Otomasyon Alanı öğretmeni Ünal Sevim’in katkıları da büyük önem taşıdı. Öğrencilerini ve öğretmenini özverili katkılarından dolayı tebrik eden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, projelerin gençlerin teknolojiye olan ilgisini arttırmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Etkinlik, KKTC’nin Eski Ercan Havalimanı’nda gerçekleşti ve teknoloji meraklıları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

{ "vars": { "account": "UA-99020016-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }