SPOR

Beylikova'da 107 çocuk yüzme öğreniyor!

Beylikova Belediyesi'nin ücretsiz yaz dönemi yüzme kurslarında 7-14 yaş arasındaki 107 çocuk eğitim alıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda çocuklar yüzme öğrenirken, su güvenliği konusunda da bilinç kazanıyor.

Beylikova Belediyesi, yaz tatilini sporla değerlendirmek isteyen çocuklar için düzenlediği ücretsiz yüzme kurslarını başlattı. Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen eğitimlerde 7-14 yaş arasındaki 107 çocuk, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğreniyor.

Çocuklar hem yüzmeyi öğreniyor hem eğleniyor

Yaz dönemi boyunca devam edecek kurslarda öğrencilere temel yüzme tekniklerinin yanı sıra su güvenliği ve doğru yüzme becerileri de öğretiliyor. Eğitimler sayesinde çocuklar hem yeni bir spor dalıyla tanışıyor hem de yaz tatillerini sağlıklı ve verimli bir şekilde geçiriyor.

Başkan Karabacak'tan spor vurgusu

Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan projelere öncelik verdiklerini belirterek, ücretsiz yüzme kurslarının bu anlayışın önemli örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Karabacak, bu yıl düzenlenen kurslardan 107 çocuğun yararlandığını ifade ederek, amaçlarının çocukların güvenli ortamlarda spor yapmasını, yüzme öğrenmesini ve yaz tatilini aktif şekilde değerlendirmesini sağlamak olduğunu kaydetti. Sağlıklı, özgüvenli ve sosyal bireylerin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yaz boyunca spor etkinlikleri devam edecek

Beylikova Belediyesi, yaz dönemi boyunca çocuklar ve gençlere yönelik spor ve sosyal etkinliklerini sürdüreceğini açıkladı. Belediye, farklı branşlarda düzenlenecek organizasyonlarla gençleri sporla buluşturmaya ve sağlıklı yaşam alışkanlığını desteklemeye devam edecek.