YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler 2020 yılı Eski bir dönemi veya hesabı kapatmanızı sağlamakla beraber  kendinizi geliştireceğiniz yeni alanlara yöneleceğiniz elverişli fırsatlar yaratabilir.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 7.evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 7. evinizde gerçekleşiyor.

Bu dönem, ilişkinize zenginlik ve güç getirebilirsiniz. Sorunlu iyi gitmeyen ilişkiler de ayrılıklar söz konusu olabilir.

Bekâr Yengeçler yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirler.

Hayatınızı değiştirecek Yeni bir başlangıç, büyük bir dönüm noktası veya bir davada son söz konusu olabilir. Önemli  bir projeye adım atabilirsiniz. iş ortamlarınızda iş birliğinizi geliştirmenin yollarını bulabilir, etkili kimselerden yardımlar alabilirsiniz.

Gelecekte daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam için problemlerinizi çözme konusunda oldukça yetenekli olacaksınız.

 

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dönemler normalden daha duygusal olabilirsiniz. Ancak bazı koşullar, yeni başlangıçlar, cesaret, liderlik, bağımsızlık, içgüdüsel tepkiler ve savunma mekanizmaları konusundaki genel tutumunuzu yeniden düşünmenize neden olabilir.

Kişisel gelişim göstereceğiniz yeni başlangıçlar yapabilir, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Kendinize yeni bir görünüm kazandırmak, kendinizi ifade etmek ve tanıtmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz.

 

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Yengeçlerin 6–12. ev aksında gerçekleşiyor.

 

Maneviyata ve fiziksel olarak bedeninize daha duyarlı olacağınız dönemlerde ihtiyaç duyduğunuz değişikliklerin önü açılabilir.

İşiniz ve günlük yaşam alışkanlıklarınızla ilgili düzensizlik ve karmaşıklıkları

İyileştirici bir takım yenilikler yapabilirsiniz.

İş arayan ikizler ve yaylar tutulma etkisiyle iş girişimlerine olumlu sonuçlar alabilirler.

 

Yaşayacağınız bir gelişme ile odağınızı değiştirebilir ve fikirlerinizi yenileyebilirsiniz. İhmal ettiklerinizin farkına varabilirsiniz.

Gönüllü çalışmalar içinde yer alabilir, evcil bir hayvan edinebilirsiniz

Yine bu dönemlerde, gizli duygularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Hoş olmayan sırlar açığa çıkabilir, Kusurlu arkadaşlıklar, bazı alışkanlıklarınızdaki yapacağınız değişiklikler büyük dönüşümlere neden olabilir.

 

Ayrıca sağlıklı beslenme, düzenli spor ve dinlenmenize yeterince zaman ayırmalısınız. Zira bu dönemlerde Uykusuzluk stres, mide sorunları, ateş ve gözle ilgili sağlık sorunları da ortaya çıkabilir. Doktor kontrolünden geçmeyi ihmal etmemelisiniz

 

 

20 Haziran–22 Temmuz Güneş Burcunuzda ilerleyecek.

7 Ağustos–6 Eylül Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu dönemlerde istikrarlı ve kalıcı açılım fırsatları elde edebilirsiniz

Enerjiniz şarj olmuş ve kendinizi hayatla yüzleşmeye hazır hissedebilirsiniz. Önemli girişimleri başaklatabilir, başvurularda bulunabilirsiniz. Sizi zirveye taşıyacak bir planınıza yönelebilir veya hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyalliğiniz ön plana çıkacağı bu dönemlerde özel bir ortak veya arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

 

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında Burcunuzda geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirisiniz.

iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.