Tüm Türkiye’ye kurulduğu yıllardan bugüne tribün kültürünü aşılayan Es Es taraftarları kahreden sezonda 19360 Km yol yaparak takımlarına iç saha dışında her deplasmanda da destek oldular.

LİG FARK ETMİYOR

Eskişehirspor taraftarları yine büyüklüğünü gösterdi. Kırmızı Siyahlı taraftarlar kabus sezonunda da takımlarına son düdüğe kadar destek oldular. Takımları küme düşmesine rağmen son maçta Nevşehir Belediye karşılaşmasında da tribünlerdeki yerlerini aldılar. Onlar için lig fark etmezken, kaldırımda oyna yine destekleriz parolası ile tribünlerde var olmaya devam ettiler.

TAKIMIN SESİ OLDUK

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri “Bu sezon Eskişehirspor’umuzun peşinde yaklaşık 19360 km yol yapmışız, Eskişehirspor tribünleri olarak.. Armamızın gittiği her yerde imkanlar dahilinde onun sesi olmuşuz..

KADERİNE TERKETMEDİK

Bize yakıştığı gibi adını misafir tribünü koydukları yer neresi olursa olsun Deplasman pankartımızla beraber orada olduk. Deplasman kapıları açıldığında "Bunlar hiç mi vazgeçmeyecek" dedirtmeye devam ettik. ES-ES'in Neferleri Boyun eğmedi, terk etmediler efsaneyi kaderine.. Aslanlar gibi taşıdılar bu şanlı armayı içerde dışarda.

VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tabi bizi soran olursa da unutulmasın ki! Eskişehir adı nerede geçiyorsa bu şehrin Neferleri her yerde sesi olmaya devam edecektir. Eskişehir davası için bizimle beraber mücadele eden herkes için daha yüksek sesle haykırıyoruz. ES ES ES Kİ Kİ Kİ ES Kİ ES Kİ ES!” açıklamasında bulundu.