13 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Kova burcunun evinde geçiriyor. Daha özgün, yaratıcı ve İletişim kurma ihtiyacı duyacağımız bir gün geçirebiliriz.

 

Günün ilkyarısı Ay günün tek temel açışını Uranüs karesi ile etkinleştiriyor.

Yüksek voltajlı elektrik çarpmalarına benzer gerginliklere neden olabilecek bir geçiştir. Karşılaşacağımız dengesiz durumlara karşı içimizdeki devrimci enerjiyi duygusal olmaktan öte mantıkla hareket ederek bastırabilirsiniz.

Toplumsal ve insani konularda olabilecek ani değişiklikler, sürpriz gelişmeler ve beklenmedik iniş çıkışların gündeme gelebilir.

 

Bugün Venüs 25 Haziran 2020 tarihlerine kadar geri harekete geçiyor. ​​ Venüs,   ilişkilerden, ortaklıklardan, finanstan, seçimimizden, değerlerden, görünüşümüzden, güzellikten, sempatilerden sorumlu gezegendir. Böylece, sorumlu olduğu tüm alanları bu dönem yavaşlatacaktır.

Günün gezegen hareketinde ise Mars 28 Hazirana kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor olması. Balık burcundan geçen herhangi bir gezegen etkisi belirsizdir.

Balık burcunda Mars irade, inisiyatif, benlik saygısını azaltır. Bu dönemde bizler savunmasız, duygusal olabiliriz. Dolayısıyla çalışmalarımızda istediğimiz verimi almakta güçlük çekebiliriz. Bu dönem işler durgunluk gösterebilir ve görünmez engellerle karşılaşabiliriz.

Soyguncular, dolandırıcılar bu dönem aktive oluyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Günün diğer gezegen hareketinde Venüs bugün geriye dönük hareketine başlıyor. Ve 25 Haziran tarihine kadar ​​ geri gideceği bu dönemde Sevgi konusunda kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz.

Bu tarih arasında yeni bir ilişkiye başlamak, nişan düğün evlenmek, yatırım yapmak, bir iş kurmak. Ve estetik operasyonlar yaptırmak elverişsizdir.

vergiler, borçlar, krediler, hisse senetleri gibi konular da gecikmeler, beklemediğimiz durumlar ortaya çıkabilir. En iyisi Retro dönemin bitmesini beklemek olacaktır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.