27 Kasım 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Yay burcunun evinde geçiriyor. Maceracı, aktif ve birazda huzursuz bir ruh halinde güne başlıyoruz.  Dün gerçekleşen Yeniayın enerjisi ile her zamankinden daha iddialı olabilir, kalıcı olmasını istediğimiz bir şeylerin temelini oluşturmak içinde harekete geçebiliriz.

Yaratıcılık ve bilgi isteyen uğraşlarımıza da öncelik tanıyabiliriz. Enerjimizi, sevgimizi çok daha kolay ortaya koyabilir, yeni deneyimler ve sıcak, samimi ilişkiler geliştirebiliriz. Disiplin ve mantık dışı davranışlar da sergileyebiliriz. Aydınlanmamız gereken konuları genel bir bakış açısı ile ele alabiliriz.

Dün gerçekleşen Yeniayın her zamankinden daha iddialı olabilir, kalıcı olmasını istediğimiz bir şeylerin temelini oluşturmak içinde harekete geçebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Neptün karesi etkili olacak ve sonrasında   Ay'ın başka bir temel açısı gerçekleşmeyecek.  Belirsizliklere ve tatminsizliklere açık etkilerde olacağız. İşimiz, evimiz, ailemiz ve kişisel ilişkilerimizle ilgili sorumluluklarımızı göz ardı edebilir, hassaslık ve alınganlıklara meyil verebiliriz. Sonradan pişman olacağımız davranışlar ve kararlar almamak adına düşüncelerimizi olumluya çevirmeliyiz. Ayrıca. besinlerimizin hijyen olmasına özen göstermeli, İlaç etkileşimlerine ve alkol kullanımlarında dikkatli olmalıyız. Bu olumsuz enerjiyi  manevi ve sanatsal konulara kanalize edebiliriz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde ise Venüs-Şiron arasında doksanlık açı etkinleşiyor. ilişkilerde güvensizlikleri tetikleyebilir, hatta zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir. Dolayısıyla, sorunları yaratıcı bir şekilde çözmeli, yapıcı ilişkiler kurmanın yararını görebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.