6 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Terazi burcunda ilerleyen Ay ile güne başlıyoruz.

Sabah saatlerinde Ay-Plüton ve Mars ile yaptığı görünümlerin ardından Merkür karesini etkinleştiriyor. İş yada ev ortamımızda olayların hızını arttıran etkiler alacağız.

Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri seçerek konuşmak önemli olacak.

 

Ay saat 10.36 da Ay boşluğa giriyor ve mesai saatlerinin bitimine kadar olan süre boyunca boşlukta kalıyor. Ay’ın boşluğa girmesiyle birlikte, yeni girişimler, önemli kararlar, toplantılar ve uzun vadeli kalıcılık adına yapılan planlarımızda ısrarcı olmamalı mümkünse bu günlük ertelemeliyiz.

Eksikliklerimizi tamamlamak, hatalı, yanlış olanı düzeltmek ve rutin konularla uğraşmak adına bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Ay saat 18.32 de Akrep burcuna giriş yapıyor. Yoğun duygu ve tepkiler uyandırmaya meyilli olacağımız enerjiler getiriyor. Sezgimize daha fazla dikkat etmek de faydalı olacak.

Yaklaşık iki gün boyunca, kişisel yaşantımızda değişim ve dönüşüme yol açacak şanslar elde edebiliriz.

Akrep burçları ile Balık, Yengeç, Oğlak ve Başak burçları araştırma isteyen konularda veya bir meselenin aydınlığa kavuşturulması gereken mevzulara odaklanarak umduklarından daha fazlasını elde edebilirler.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.