29 Mart 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Oğlak burcunun evinde ilerliyor. Güne ciddi ve planlı olacağımız enerjiler veriyor. sorumluluk, dayanıklılık ve konsantrasyon gerektiren işlerimizde verimli ilerlemeler sağlayabiliriz.

İşimiz, kazançlarımız ve ilişkilerimiz ile ilgili konularda geleceğe yönelik sağlam hedefler belirlemek ve kalıcılık içeren planlar yapmak isteyebiliriz.

Otorite figürlerimiz ile hareket etmek, onlarla konuşmak, onlardan tavsiyeler almak ve uzun süredir devam eden bir geleneği sürdürmek için de bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Günün ilk yarısında etkinliğini hissedeceğimiz Ay-Satürn kavuşumu ile hem iş hem de özel hayatımızda engel ve kısımlamalarla karşılaşabiliriz. Umutsuzluk hissedeceğimiz durumlar açığa çıkabilir. Sorumluluklarımızı, yapılacak işlerimizi ve görüşmelerimizi gözümüzde büyütmemeye çalışmalıyız. Planlı, gayretli ve alternatiflere açık olmalıyız.

 

Gün ortalarında AY-GAD ve Plüton ile beraberlik kuruyor. Derin ve yoğun duygular üretme eğilimde olacağımız bu zaman dilimde kendimizle ilgili konularda nötr kalmakta zorlanabiliriz. Bulunduğumuz ortamlarda, rekabetçi tavırlar, saldırganlığı ve kıskançlıkları tetikleyebilir.

İşimiz veya ailemizle ile yaşadığımız zorluklarla yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Kesin tavrımızı belli etmemiz gereken durumlarla karşılaşırsak bu enerjiden faydalanabiliriz. Esnek olmak ve çekişmelerden uzak durmakta fayda var.

Genel olarak sağlığımıza, özellikle mide veya sindirim sisteminizle ilgili sorunlara dikkat etmekte yerinde olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.