25 Mart 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Akrep burcunda ilerleyen Ay 05.24–09.06 saatleri arsında boşlukta olacak ve sonrasında Yay burcunun evine geçiş yapacak.

Neşeli, iyimser ve aktif bir ruh halinde güne başlayacağız. Doğru olanı aramak, yeni bir vizyon geliştirmek için gerekli motivasyona sahip olacağız. Ayrıntıları çok fazla önemsemeyeceğiz bunun yerine büyük resme odaklanacağız.

 Önceden yapılmış planlarımıza bağlı kalmakta zorlanabiliriz. Yeni deneyimler ve macera arayışlarına derin duygusal ihtiyaç duyacağımızdan varsa arabamızla yada bisikletimizle küçük bir gezintiye çıkabiliriz. At binmek, evcil hayvanlarımızla ilgilenmek, gezdirmek, çıkmayı düşündüğümüz tatil yada kamp planlarımız için alış veriş yapabiliriz. Ay’ın Yay burcu geçişlerini şanslı günler olarak değerlendirdiğimizden bir piyango bileti de satın alabiliriz.

Ayrıca Kendimizi şişirme, vaaz verme, övünme, fanatik olma, sabırsızlık gösterme gibi ihtimallere karşı da dikkatli olmakta fayda var.

 

Gün ortalarında Ay-şiron trinesi etkinleşiyor. Şefkat, merhamet ve bağışlayıcı enerjiler getiriyor. Geçmişten gelen duygusal sorunları yaraları iyileştirebilme adına önemli fırsatlar bulabiliriz. Yaşadığımız hatalarımızdan dersler çıkararak, ilerleme yönünde bazı kararlar alabiliriz. Ayrıca, maneviyatımızı güçlenmek için bazı çalışmalar yapabilir, ruhen ve bedenen arınabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Güneş trinesi gerçekleşiyor. Gerek iş gerekse özel ve aile ilişkilerimizde olumlu gelişmeler yaşayabileceğimiz enerjiler getiriyor sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.