25 Şubat 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş gününde Ay Akrep burcunun evinde ilerliyor. Zihinsel konsantrasyonumuz yüksek, sezgi ve inançlarımızın yoğun olduğu bir gün geçirebiliriz. Olay ve konulara biraz daha derinden bakma eğiliminde olurken, kafamıza taktığımız şeyleri elde edene kadar uğraşlar verebiliriz.

Spritüel, okült konuları araştırmak, enerji çalışmaları ve şifa uygulamalarına da ilgimiz artabilir.

 

Günün ilk yarısı Ay-Plüton atmışlığı, daha kararlı ve istikrarlı olacağımız enerjiler getiriyor. Kurumsal girişimlerde bulunabilir, ortaklı finansal işlerle ilgili önemli gelişmeler kaydedebiliriz.

Yaşantımızda kararsızlık yaşadığımız, emin olamadığımız bazı meseleler varsa kesin tavrımızı koymak adına bu enerjiden faydalanabiliriz. Yada ilişkilerimizdeki sorunlara daha sempatik yaklaşabilir, işbirliği içinde sorunlarımızı çözümleye biliriz.

 

 

Günün ikinci yarısı Ay-Merkür’e yüz yirmilik, Venüs’e atmışlık uyumlu bağlantılar kuruyor. İletişimler, romantik ilişkiler ve yaratıcılığımızla da verimini alacağımız bir kombinasyondur. Önemli girişimlerimiz, görüşmelerimiz, yazışmalarımız ve onay gerektiren işlerimizi rahat ilerletebiliriz. Parasal işlerimiz yada parasal konularda yapmamız gereken atılımlar içinde değerlendirebiliriz.

Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşma ihtiyacı duyabiliriz. Yaratıcılığımızı bir şeyleri yeniden yapılandırmak adına kullanabiliriz

Sevdiklerimizle, dostlarımızla bir araya gelebilir, eğlenceli organizasyonlara yada sanatsal etkinliklere katılabiliriz.

Romantik ilişkilerde istek ve beklentilere karşılık bulma, uyum ve takdir yaratma fırsatı elde edilebilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.