18 Şubat 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Aslan burcunda ilerliyor. Güne motivasyonumuz yüksek iyimser, neşeli ve daha aktif başlangıç yapıyoruz. Yeteneklerimizi göstermek, takdir ve onay kazanmak arzusunda olabiliriz. Meşguliyetlerimiz dışında partnerimiz veya sevdiklerimiz ile sosyal ve sanatsal organizasyonlara katılabilir, keyifli vakit geçirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Venüs- Satürn kavuşumu etkinleşiyor. Depresyona eğilim artabileceği gibi ciddi meselelerle ilgili endişelerde veren bir geçiştir.  Gerek İlişkiler gerekse finansal konularda sıkıntılar yaşayabiliriz. Duygusal düzeyde bağlantı kurulamayan ilişkilere mesafe ve ayrılmalar getirebilir. Sağlıklı bir ilişkiler daha fazla gelişebilir.

Para sorunlarıyla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir dolayısıyla tasarruf planı hazırlamak, normalden daha fazla mali muhafazakârlık geliştirmek gerekebilir.

 

Günün diğer gezegen hareketi ise Güneş-Uranüs atmışlığı etkinleşiyor. Hoş sürprizler, karşılaşmalar ve heyecan verici gelişmeler getiren bir geçiştir. Rutinlere bağlı kalmamız zorlaşabilir. Daha dışa açık olacağımız bu dönem arkadaş ve sosyal alanlarda kendimizi daha rahat ifade edebiliriz.

İş projelerinizde yeni bir çığır açacak yeni fikirler ve deyimlerimizi gösterebileceğimiz fırsatlar yakalayabiliriz. Başka insanlar gelecekle ilgili vizyonumuzu tam olarak anlayamasalar bile, coşkumuz ve cesaretimiz onlara ilham verebilir.

Ayrıca, bilimsel, elektronik, internet teknolojisi ve astroloji gibi konular daha fazla ilgimizi çekebilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.