18 Eylül 2018 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Oğlak burcunda ilerleyen Ay,

güne sabırlı, çalışkan ve disiplinli enerjiler veriyor. Planlı hareket edeceğimiz ve zamanımızı çok iyi yönetebileceğimiz bir gün geçirebiliriz. Dolayısıyla ne istediğimizi ve hangi hedefe doğru gitmemiz gerektiğinin kararlılığında olmaya çalışmalıyız.

Kalıcı olmasını istediğimiz bir şeyin temellerini oluşturmak adına girişimlerde bulunabiliriz.

Ay gün içinde tek bir bağlantı içinde olacağından ilişkilerimizi ikinci plana itebilir, soğuk ve hesapçı yaklaşımlar sergileyebiliriz. Hayatımızı daha verimli hale getirmek görev ve sorumluluklarınıza yönelik yapısal değişiklikler yapma ihtiyacı duyabiliriz. Dolayısıyla, uzun vadede başarı getirecek, proje, girişim ve çalışmalarımızı başlatmak, açısından uygun bir zamandır.

Hayatımızdaki otorite kavramlarından destek veya tavsiyeler alabiliriz.

Ev, emlak, araba, antika gibi önemli satıp- almalarımız ve sigorta, vergiler gibi ödenmelerimiz için bu enerjiden faydalanabiliriz.

Tarım işleriyle uğraşıyorsak dikim, gübreleme ağaç, asmaların bakımı ve kontrollerini yapabiliriz.

Ayrıca kemik, eklem, cilt, diş ve dizlerleri ilgilendiren sağlık sorunlarına yolaçabileceğinden tedbirli olmakta fayda var.

 

Akşam saatlerinde Ay-Neptün atmışlığı etkinleşiyor. Çalışma ve uğraşlarımızda daha idealist ve mükemmeliyetçi olmaya özen gösterebiliriz. Programımızda varsa hayır işleriyle ve organizasyonlarla ilgilenmek yada sevdiklerimizin sorunlarına destek ve yardımlarda bulunabiliriz.

Hayal gücümüzü de kullanabileceğimiz bu geçişi yaratıcı uğraşlar ve sanatsal çalışmalar adına değerlendirebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.