18 Ocak 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Yeniay fazında ilerleyen Ay gün boyu Kova burcunun evinde olacak. Güne heyecanlı, sabırsız, enerjik bir ruh haliyle başlıyoruz. Kişisel hak ve özgürlükler, toplumsal hassasiyetlik gösterdiğimiz konular ön plana çıkıyor. Ortak bir amacın gerçekleşmesine yönelik çalışmalar içinde olmak, varlığımızı ortaya koymak isteyebiliriz.

Dün gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisinden faydalanabileceğimiz bir gün. Kariyer hayatımız ve bireysel sorumluklarımızla ilgili  yeni planlar yapabilir, yeni niyetlerimize başlayarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürebiliriz.

Yeniay enerjisi ile başlatacağımız her yeni girişim ve çabalarımız için yaptığımız planların, eksik görünen bir ayrıntısı varsa ilerleyen günlerde kendisini gösterecektir.

.

Günün gezegen hareketi Venüs ketum, somut ve pratik Oğlak burcunun evinden ayrılarak,11 Şubat tarihine kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor olmasıdır. Venüs Kova  burcunda  sevgi, aşk, ilişkiler, sanat ile  ilgili konularda daha özgürlüğe düşkün, bireysel olabileceğinizi işaret ediyor. Hayatınızın her alanında Farklı ve değişik olan her şeyi deneyebilirsiniz.

Kendinize özgü davranışlarınız ile yapacağınız tüm çalışmalarınız sizi mutluluğa yaklaştırabilir.

Bu geçiş boyunca grupsal etkinlikler ve marjinal ortamlar size oldukça cazip gelebilir. Arkadaşlıklar, dostluklar her zamankinden daha çok önem kazanabilir ancak birçok temeli sağlam olmayan ilişkiler kopma noktasına gelebilir. Zira Venüs Kova burcun- geçişlerinde kendini kısıtlayan ve aşırı sahiplenici bir ilişkiye katlanma lüksü yoktur. Yine bu dönemde saçınızın kesimi, rengi ve makyaj stilinizde alışılmadık tarz değişimleri yapabilir, estetik operasyon veya dövme de yaptırabilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.