Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Sahnesi’nde düzenlenen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda muhtarın katıldığı etkinlikte, Kanatlı AVM Genel Müdürü ve Yaşam Koçu Zehra Kutlu katılımcılara “Vatandaş ile ilişkiler” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlikte Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerin slayt eşliğinde gösterimi yapıldı. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Başkan Ataç muhtarlara hitap ederek, “Sizlerin verdiği hizmet ve üstlendiği görev son derece önemli. Sizler mahallelerinizin mülki amirlerisiniz. Muhtarlık kolay bir görev değil çünkü işiniz insan ile sıkıntıları çözmek adına insan ilişkileri büyük önem taşıyor. Bugün de sevgili Zehra Kutlu insan ilişkileri üzerine deneyimlerini sizler ile paylaşacak. Hepimizin eksikleri, tazelememiz gereken bilgileri olabiliyor. Bu anlamda bu sunumun faydalı olacağına inanıyorum. Hepinizin oldukça başarılı olduğunuzu zaten biliyorum, bu çalışmanın da başarınıza katkı sağlamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Zehra Kutlu ise konuşmasına, “Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’ın insana olan sevgisini bildiğim ve yaptığı her işi gönülden onayladığım için tüm davetlerine koşarak geliyorum. Kendisi insana hizmet etmeye aşık bir insan ve ben de buraya aşkla geldim. Bugün hem eğleneceğiz hem de slaytlar eşliğinde bilgilerimizi tazeleyeceğiz. Kişiler ile iletişime geçerken, tanışırken, sorunlarını dinlerken nelere dikkat etmemiz gerekir bunlara göz atacağız” şeklinde konuştu.

Zehra Kutlu’nun zaman zaman şarkılar ve görseller de kullandığı sunumun sona ermesinin ardından muhtarlara katılım belgeleri takdim edildi. Etkinlik çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.